Υπηρεσίες ΕΒΕΑ   /   Επιχειρηματική Στήριξη   /   Συμβουλευτική Στήριξη


Συμβουλευτική Στήριξη

 

logo_consultant1_F256634433.jpg

Online Σύμβουλος Επιχειρηματία


Το ΕΒΕΑ, κοντά στις ανάγκες και στο συμφέρον των μελών του, εξελίσσεται διαρκώς με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών που δίνουν αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να παρουσιαστεί σε οποιαδήποτε επιχειρηματική δραστηριότητα.
Εσείς, τα μέλη μας, "επιχειρείτε" με ένα δυνατό πλεονέκτημα: την έγκυρη πληροφόρηση.
Εξάλλου, το γνωρίζετε ήδη... το ΕΒΕΑ αξιοποιεί κάθε σύγχρονο μέσο και δυνατότητα, έτσι ώστε να μπορεί σήμερα να υποστηρίζει αποτελεσματικά τη δική σας προσπάθεια.
Συνεργάτης, σύμβουλος αλλά και διεκδικητής καλύτερων συνθηκών και όρων επιχειρηματικής δραστηριότητας, το ΕΒΕΑ θέλει και μπορεί να είναι συνεχώς χρήσιμο στην προσπάθεια σας.

Η αρμόδια Υπηρεσία του ΕΒΕΑ λειτουργεί για σας!

Σας δίνει έγκυρη πληροφόρηση και χρήσιμες συμβουλές σε θέματα που αφορούν

  • Φορολογικά και Φοροτεχνικά ζητήματα
  • Δίκαιο Εταιριών
  • Ασφαλιστικά ζητήματα
  • Εμπορικές συναλλαγές
  • Εργατικό Δίκαιο

Πληροφορίες με σιγουριά και υπευθυνότητα

Η άρτια υποδομή (νομοθεσία, τράπεζες πληροφοριών, κλπ.) σε συνδυασμό με την εμπειρία και την υπευθυνότητα των Νομικών και Φοροτεχνικών που πλαισιώνουν τα στελέχη του ΕΒΕΑ, είναι η καλύτερη εγγύηση για την εγκυρότητα των πληροφοριών. Έτσι, όλες και ιδιαίτερα οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μπορούν να βρίσκουν τη λύση στο πρόβλημά τους με τη σιγουριά που χαρακτηρίζει την παροχή πληροφόρησης από το ΕΒΕΑ.

Με μία μόνο κίνηση

Εσείς δεν έχετε παρά να κάνετε μία απλή κίνηση! Υποβάλλετε γραπτώς το αίτημά σας στο Τμήμα Εσωτερικού Εμπορίου και μέσα σε διάστημα που κυμαίνεται από μία ημέρα έως μία εβδομάδα, ανάλογα με την πολυπλοκότητα του ερωτήματος σας, θα έχετε τη λύση στα χέρια σας. Οι συμβουλές παρέχονται δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Τμήμα Εσωτερικού Εμπορίου στον 4ο όροφο του ΕΒΕΑ.

Ακαδημίας 7, 10671, Αθήνα
email: domtrade@acci.gr
Τηλ. 210 3627911, 210 3382330
Fax. 210 3624643

Την επεξεργασία των θεμάτων και την ενημέρωση των επιχειρήσεων (μέλη και μη) σε θέματα Βιομηχανίας, Εξωτερικού εμπορίου, Εσωτερικού εμπορίου και Διεθνών Σχέσεων, έχει αναλάβει η Διεύθυνση Εμπορίου και Βιομηχανίας του ΕΒΕΑ μέσω των αρμοδίων υπηρεσιών της.

19/03/2020 ΠΗΓΗ: E.B.E.A. 

  • 
ΓΕΜΗ