Οργάνωση ΕΒΕΑ   /   Διεύθυνση Διεθνών Εμπορικών Σχέσεων   /   Τμήμα Διαιτησιών   /   Πληροφορίες Τμήματος


Εκπαιδευτικό Σεμινάριο ''ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΚΕΡΔΙΖΩ – ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ, ΕΠΙΠΕΔΟ Ι” Τετάρτη 10/05/2017''

74222485-7a88-4e9a-8210-b18c8af3d26e1_F-1997746063.jpg
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

09:30 - 10:00: Προσέλευση - Εγγραφές
10:00 - 13:00: Εισήγηση Τεχνικές Διαπραγμάτευσης
13:00 - 14:00: Διάλειμμα - Ελαφρύ Γεύμα
14:00 - 18:00: Εισήγηση Διαπραγμάτευση βάσει Συμφερόντων – Προσέγγιση Κερδίζω - Κερδίζεις

 

  1. Δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής σε διαδραστικό Workshop για τις Τεχνικές Διαπραγμάτευσης σε προσδιοριζόμενη ημερομηνία.
  2. Θα χορηγηθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου καθώς και Πιστοποιητικό Συμμετοχής στο Workshop.
  3. Στους συμμετέχοντες θαδιανεμηθεί το σύγγραμμα Πετυχαίνω τη Συμφωνία (Getting to Yes)” των Roger Fisher, William Ury & Bruce Patton.
  4. Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί στην ελληνική γλώσσα.
  5. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

 
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ
Στυλιανός Μαγουλάς, Οικονομολόγος, Μ.Β.Α., Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Πιστοποιημένος Διαμεσολαβητής Υ.Δ.Δ.Α.Δ., Διπλωματούχος Διαπραγματευτής Ο.Π.Α., Ιδρυτικό Μέλος της Ένωσης Διαπραγματευτών Ελλάδος
  
Προκειμένου να παρακολουθήσετε το ανωτέρω εκπαιδευτικό σεμινάριο, παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε -το αργότερο- μέχρι την Παρασκευή 05 Μαΐου 2017 το:
 
Ηλεκτρονικό Δελτίο Συμμετοχής
 
 

Το κόστος συμμετοχής, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%, διαμορφώνεται ως εξής:
 
Φυσικά Πρόσωπα: 150 ευρώ
Νομικά Πρόσωπα:  
1 άτομο 200 ευρώ
άνω των 2 ατόμων 150 ευρώ κατ’ άτομο
 
 
Τρόπος πληρωμής:
Κατάθεση: στον τραπεζικό  λογαριασμό του Ε.Β.Ε.Α στην Τράπεζα Πειραιώς, IBAN: GR 95 0172 0500 0050 5004 1544 479
Ένδειξη: «ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ» και το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντος.
 
Αποστολή της απόδειξης κατάθεσης στο fax 210-3616464

 
 
Πληροφορίες στο Τμήμα Διαιτησιών και στο Κέντρο Διαμεσολάβησης Ε.Β.Ε.Α.
 
Τηλ.: 210 3382361, 210 3624341, 210 3625903,
E-mail:
giannopoulou@acci.gr
  

10/05/2017 ΠΗΓΗ: Τμήμα Διαιτησιών



 

  • 
ΓΕΜΗ