Ανακοινώσεις


Διοργάνωση Ελληνο-Σερβικού Φόρουμ & επιχειρηματικής αποστολής , 9 Ιουνίου 2017, στην Αθήνα από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και το Εμπορικό Επιμελητήριο Σερβίας

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών κάνει γνωστό στα μέλη του και σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) σε συνεργασία με το Εμπορικό Επιμελητήριο Σερβίας (PSK) μετά την εκδήλωση έντονου ενδιαφέροντος τόσο των επιχειρηματιών των δύο χωρών όσο και των προέδρων της ΚΕΕΕ κυρίου Κ. Μίχαλου και του ΕΒΕ Σερβίας κυρίου Μ. Τσάντεζ, διοργανώνουν Ελληνο-Σερβικού Φόρουμ και επιχειρηματική αποστολή, στην Αθήνα στις 9 Ιουνίου 2017.

Οι κλάδοι που θα εκπροσωπηθούν είναι : Τρόφιμα και Βιολογικά προϊόντα, Ενέργεια, Τουρισμός , Έπιπλα, Κατασκευές- Δομικά Υλικά, Χημικά προϊόντα για Oικιακή χρήση και Καλλυντικά .

Το πρόγραμμα της επιχειρηματικής αποστολής περιλαμβάνει επιχειρηματικό Φόρουμ, στο οποίο θα παρουσιαστούν οι επενδυτικές και εμπορικές ευκαιρίες στις δύο χώρες, καθώς και διμερείς συναντήσεις (Β2Β) ανάμεσα σε ελληνικές και σέρβικες επιχειρήσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι την Δευτέρα 15 Μαΐου 2017.

Για περισσότερες Πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων της ΚΕΕΕ στα τηλ : 210 33 87 105 – 06, Φαξ : 210 36 22 320 και e-mai: keeuhcci@uhc.gr

09/06/2017 ΠΗΓΗ: Τμήμα Διεθνών Σχέσεων



 

  • 
ΓΕΜΗ