Υπηρεσίες ΕΒΕΑ   /   Εξωστρέφεια Επιχειρήσεων   /   Συνέδρια   /   Συνέδρια στο Εξωτερικό


1ο Επιχειρηματικό / Επενδυτικό Φόρουμ Ουρουγουάης – Ε.Ε. (Μοντεβιδέο, 21-22/6/2017)

                Tο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών κάνει γνωστό στα μέλη του και σε κάθε ενδιαφερόμενο οτι στις 21-22 Ιουνίου 2017 διοργανώνεται στο Μοντεβιδέο από την εκεί Αντιπροσωπεία της Ε.Ε. το 1ο Επιχειρηματικό/ Επενδυτικό Φόρουμ Ουρουγουάης –Ε.Ε. Στο φόρουμ έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή περισσότερες από 100 επιχειρήσεις, το 1/3 των οποίων είναι ευρωπαϊκών συμφερόντων, καθώς και από άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Σκοπός του φόρουμ είναι η παρουσίαση τόσο της πολιτικής επενδύσεων που προωθείται από την Ε.Ε. στη χώρα, όσο και των δυνατοτήτων που προσφέρει η Ουρουγουάη για επενδύσεις. Μερικοί από τους τομείς ενδιαφέροντος που αναφέρονται ενδεικτικά είναι οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, η πληροφορική- τεχνολογία, υπηρεσίες logistics, βιομηχανία αγροτικής παραγωγής και υποδομές, με έμφαση να δίνεται στην κατασκευή του οδικού-σιδηροδρομικού δικτύου της χώρας και στην κατασκευή εργοστασίου επεξεργασίας χαρτοπολτού της εταιρείας UPM, φινλανδικών συμφερόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέχουν στην ιστοσελίδα https://www.eu-investuruguay.com/en/home-2/ . Η προθεσμία εγγραφής λήγει στις 20/6/2017.

21/06/2017 ΠΗΓΗ: Τμήμα Διεθνών Σχέσεων



 

  • 
ΓΕΜΗ