Γραφείο Τύπου   /   Δελτία Τύπου


ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Την αξιοποίηση των προτάσεων της επιχειρηματικής και επιμελητηριακής κοινότητας σχετικά με το «Σχέδιο Εθνικής Στρατηγικής για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και την Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητα», που είχε τεθεί σε δημόσια διαβούλευση το αμέσως προηγούμενο διάστημα, ζήτησε, εκπροσωπώντας το ΕΒΕΑ, η κυρία Αλεξάνδρα Πάλλη, Σύμβουλος ΕΒΕΑ και Γενική Γραμματέας του Ελληνικού Δικτύου για την Ε.Κ.Ε. - CSR HELLAS, σε ειδική ενημερωτική εκδήλωση με δημοσιογράφους που πραγματοποιήθηκε χθες.

 

Πιο συγκεκριμένα, η κυρία Πάλλη ανέφερε ότι «το Σχέδιο που παρουσιάστηκε στη διαβούλευση αγνοεί τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, οι οποίες αποδίδουν κοινωνικό μέρισμα και σαφώς θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται σε κάθε Εθνικό Σχέδιο και σε κάθε σχεδιασμό για την οικονομία. Η ΕΚΕ είναι στρατηγική για τις επιχειρήσεις και αποτελεί μέρος της ανάπτυξης, και υπό αυτό το πρίσμα θα πρέπει να γίνεται ο οποιοσδήποτε σχεδιασμός». Ενώ, παρουσίασε αναλυτικά τις θέσεις της επιμελητηριακής και επιχειρηματικής κοινότητας σχετικά με το ανωτέρω σχέδιο.

 

*Επισυνάπτονται οι θέσεις της επιχειρηματικής και επιμελητηριακής κοινότητας.

26/07/2017 ΠΗΓΗ: Γραφείο Τύπου


DOWNLOADS
CSRHELLAS_THESEIS_F1699389123.docx

 

  • 
ΓΕΜΗ