Ανακοινώσεις


Ευκαιρίες προβολής στην αγορά “Food City” της Μόσχας

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του και κάθε ενδιαφερόμενο για τις ευκαιρίες προβολής στην αγορά “ FoodCity” της Μόσχας.

Ο χώρος FoodCity, που ξεκίνησε να λειτουργεί το 2015, αποτελεί το πρώτο ρωσικό αγροτικό cluster.Πρόκειται για αγορά χονδρικού και λιανικού εμπορίου, και λειτουργεί ταυτόχρονα και ως κέντρο διανομής προϊόντων . Η FoodCityαποτελεί σήμερα την αποκλειστική αγορά χονδρικής οπωροκηπευτικών στη μητροπολιτική περιοχή της Μόσχας και περιλαμβάνει τόσο ημιυπαίθριους και υπαίθριος χώρους εμπορίου και διανομής φρέσκων οπωροκηπευτικών προϊόντων, όσο και στεγασμένους χώρους διανομής παρασκευασμένων τροφίμων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να νοικιάσουν μόνιμο εκθεσιακό χώρο στη στεγασμένη αγορά της FoodCity για τη λειτουργία εταιρικών, συλλογικών ή εθνικών περιπτέρων, τη διαχείριση και καθημερινή λειτουργία των οποίων αναλαμβάνει συνήθως ρωσικό νομικό πρόσωπο. Εθνικά περίπτερα έχουν διαμορφώσει οι Αίγυπτος, Αλγερία, Βιετνάμ, Γεωργία, Ινδονησία, Ιράν, Ισραήλ, Καζακστάν, Κιργιζία, Λίβανος, Μαρόκο, Ν. Κορέα, Ουζμπεκιστάν, Πακιστάν, Πγδμ, Τουρκία και Τυνησία.

Για περισσότερες σχετικές πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Μόσχας στα τηλ : +7495 5392 970 και E-mail: ecocom-moscow@mfa.grόπως και με την εταιρία διαχείρισης της FoodCityστα τηλ: +7495 9959 999, E-mail: arenda@foodcity.ruκαι το website: www.foodcity.ru/en/

 

 

27/07/2017 ΠΗΓΗ: Τμήμα Διεθνών Σχέσεων



 

  • 
ΓΕΜΗ