Ανακοινώσεις


Εκδήλωση για την Ελλάδα στην πόλη των Βρυξελλών στις 30 Σεπτεμβρίου 2017.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών κάνει γνωστό στα μέλη του και σε κάθε ενδιαφερόμενο οτι ο Δήμος των Βρυξελλών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ελλάδος στο Βέλγιο, και την Ελληνική Κοινότητα Βελγίου, διοργανώνει το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 στην οδό Rue de Namur, 1000 Bruxelles, υπαίθρια εκδήλωση αφιερωμένη στην Ελλάδα, με την ονομασία «Cosy Greek Day" η οποία θα διαρκέσει από τις 11.00 έως τις 20.00.

Η εκδήλωση έχει σκοπό την προβολή της ελληνικής κουλτούρας, διατροφής, τουρισμού και πολιτισμού. Περιλαμβάνει έκθεση ελληνικών προϊόντων και εδεσμάτων σε ειδικά περίπτερα που θα διαθέσει ο Δήμος των Βρυξελλών στους ενδιαφερόμενους, πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα οργανώσει η Ελληνική κοινότητα και τουριστική προβολή της χώρας μας που επιμελείται το Γραφείο EOT Κάτω Χωρών. Η εταιρεία AEGEAN προσφέρει 2 αεροπορικά εισιτήρια για Ελλάδα, τα οποία θα κληρωθούν, καθώς και άλλα δώρα που θα προσφερθούν μετά από κλήρωση στους επισκέπτες.

Στην εκδήλωση οι επιχειρήσεις που θέλουν είτε απλώς να προβάλλουν είτε και να πωλήσουν τα προϊόντα τους μπορούν να ενοικιάσουν περίπτερα (Stands), διαστάσεων 3X2 μέτρα, τα οποία θα διατεθούν και θα τοποθετηθούν από τον Δήμο των Βρυξελλών κατά μήκος της οδού. Το κόστος ενοικίασης του περίπτερου ανέρχεται σε €200.

Η εκδήλωση στοχεύει στο να προβληθεί η Ελλάδα όσο σε επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών όσο και σε επίπεδο πολιτισμού και τουρισμού. Το γεγονός θα προβληθεί από τον Δήμο των Βρυξελλών στα τοπικά μέσα και αναμένεται να συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε με την ενοικίαση χώρου (stand) παρακαλούμε να το δηλώσετε το αργότερο έως την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017, με την καταβολή του αντιστοίχου ποσού στον ειδικό λογαριασμό του Δήμου Βρυξελλών αναφέροντας τα στοιχεία σας.

Asbl "Rue de Namur - Naamsestraat”

Rue du Congres no 5.1000 Bruxelles

ING BE313631 6193 3355

Communication : Cosy Greek Day du 30/09/2017

Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για την συμμετοχή σας και για οργανωτικά θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα Katia Jacques- Serres, Υπεύθυνη για την εκδήλωση από τον Δήμο Βρυξελλών στο e-mail: katia@enterprendre-brycity.be καθώς και με το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας.

30/09/2017 ΠΗΓΗ: Τμήμα Διεθνών Σχέσεων



 

  • 
ΓΕΜΗ