Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα υποχρεωτικής κατάρτισης του προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων, για τις "Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων", αρμοδιότητας ΕΦΕΤ (Επίπεδο 1).
Τα Προγράμματα Επιπέδου 1 αφορούν εκπαίδευση απλών χειριστών και έχουν ως στόχο την κατάρτιση του υπάρχοντος και νεοπροσλαμβανόμενου προσωπικού σε γενικά θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων. Ελάχιστη διάρκεια: 10 ώρες. Ελάχιστο περιεχόμενο του προγράμματος: όπως περιγράφεται στο συνημμένο Θεματικές Ενότητες.
Όροι Χρήσης |
Πολιτική Ασφάλειας |
Πολιτική Απορρήτου
Designed & Developed by Knowledge Broadband Services , Powered by e-boss