Ανακοινώσεις


Ecobuild 2018 Matchmaking Event

Το ΕΒΕΑ σας ενημερώνει οτι το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), συντονιστής του δικτύου καινοτομίας και επιχειρηματικότητας  Enterprise Europe Network - Hellas, καλεί επιχειρήσεις, ερευνητικούς φορείς και πανεπιστήμια σε Διεθνές Forum Επιχειρηματικών Συναντήσεων, που πραγματοποιείται στις 7 Μαρτίου 2018, στο Λονδίνο (Ηνωμένο Βασίλειο), στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης "Ecobuild 2018".


Το Forum διοργανώνεται από το ευρωπαϊκό δίκτυο Εnterprise Europe Network και αφορά στον τομέα της ενέργειας (ΑΠΕ, ενεργειακή αποδοτικότητα στα κτίρια, βιώσιμος σχεδιασμός κ.ά.).

Η συμμετοχή στην εκδήλωση θα δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες φορείς να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να βρουν τους κατάλληλους εταίρους για διεθνή συνεργασία. Απευθύνεται σε επιχειρήσεις και ερευνητικούς φορείς, οι οποίοι αναζητούν συνεργασίες σε επιχειρηματικό, τεχνολογικό και ερευνητικό επίπεδο.

Η εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων θα λάβει χώρα στο Excel Conference Centre στο Λονδίνο, όπου θα διεξαχθεί και η αντίστοιχη έκθεση.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Χριστιάνα Σιαμπέκου στο τηλ: +30-2107273954


Eκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων στο πλαίσιο της Διεθνούς Εκθέσης Ecobuild 2018.
07/03/2018 ΠΗΓΗ: Τμήμα Διεθνών Σχέσεων


DOWNLOADS
BE_Ecobuild2018_announcement_London_F1338848739.pdf

 

  • 
ΓΕΜΗ