Υπηρεσίες ΕΒΕΑ   /   Εξωστρέφεια Επιχειρήσεων   /   Συνέδρια   /   Συνέδρια στο Εξωτερικό


Επενδυτικό Συνέδριο ''BIA Investment Forum'' (Τιφλίδα, 15/5/2018).

Στις 15/5/2018, θα λάβει χώρα στην Τιφλίδα, το δεύτερο επενδυτικό συνέδριο "BIAInvestmentForum".

Σκοπός του Συνεδρίου το οποίο διεξάγεται για δεύτερη φορά, είναι να αποτελέσει πλαίσιο συνάντησης για επιχειρήσεις/ υποψήφιους επενδυτές, εκπροσώπους της γεωργιανής κυβέρνησης, εκπροσώπους διεθνών οργανισμών, και παρουσίασης της πορείας, του μακροοικονομικού περιβάλλοντος, των επενδυτικών προοπτικών της γεωργιανής οικονομίας, καθώς και τρεχόντων/μελλοντικών επενδυτικών έργων στη χώρα, στους τομείς υποδομών, ενέργειας, τουρισμού, ακινήτων, αγοράς κεφαλαίων, ιδιωτικών επιχειρηματικών συμμετοχών και επιχειρηματικών κεφαλαίων (venturecapital).

Κατά το πρώτο "BIAInvestmentForum" (Μάρτιος 2017) συμμετείχαν άνω των 400 εκπροσώπων επενδυτικών ταμείων/ οργανισμών, εταιρειών, χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, επιμελητηριακών φορέων, δημόσιων φορέων και διεθνών χρηματοπιστωτικών θεσμών και παρουσιάστηκαν 52 επενδυτικά έργα σε υποψήφιους επενδυτές.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από την εταιρεία παροχής επιχειρηματικής πληροφόρησης/ επιχειρηματικών συμβουλών "JSC BIA - Business Information Agency". Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες εταιρείες δύνανται επικοινωνήσουν με τον διοργανωτή ως ακολούθως:

JSC Bia , Ms. Miranda Khupenia, Head of B2B Relations & MICE Department

tel. +995 593 301630 , e-mail: mkhupenia@Bia.ge; info@Biaforum.ge, www.Biaforum.ge; www.bia.ge

15/05/2018 ΠΗΓΗ: Τμήμα Διεθνών Σχέσεων



 

  • 
ΓΕΜΗ