Οργάνωση ΕΒΕΑ   /   Διεύθυνση Διεθνών Εμπορικών Σχέσεων   /   Τμήμα Διεθνών Σχέσεων   /   Ανακοινώσεις Τμήματος Διεθνών Σχέσεων


«Ημερίδα Λατινικής Αμερικής» στην Aθήνα, 21/3/18 από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο της πρακτικής υποστήριξης ελληνικών εταιριών να αναζητήσουν πεδίο δράσης σε νέες αγορές, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας-Λατινικής Αμερικής διοργανώνουν Ενημερωτική Ημερίδα για τις χώρες της Λατινικής Αμερικής με στόχο την εξοικείωση με μία μεγάλη Ήπειρο που μπορεί να προσφέρει αξιόλογες επιχειρηματικές ευκαιρίες για εξαγωγές, συμπράξεις, επενδύσεις.

Η εκδήλωση θα γίνει στην Αθήνα την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018, 11.30-14.10 στην αίθουσα του ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7), ενώ αντίστοιχη πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018, 15.30-18.30 στην αίθουσα του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29), σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδας και το Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας.

Στην Ημερίδα Πρέσβεις, Εμπορικοί Ακόλουθοι και Επιτετραμμένοι από τις Πρεσβείες Μεξικού, Βραζιλίας, Κολομβίας, Αργεντινής, Περού, Χιλής, Ουρουγουάης θα κάνουν αναλυτικές παρουσιάσεις για πρόσφατες οικονομικές εξελίξεις και εκτιμήσεις, καταναλωτικές τάσεις και ανάγκες για εισαγωγές, διεθνή ανταγωνισμό, επιχειρηματικό περιβάλλον, διαδικασίες και αδειοδοτήσεις, φορολογικό και δασμολογικό πλαίσιο, επενδυτικά κίνητρα, κλάδους με προοπτική, κλπ. ενώ θα είναι διαθέσιμοι και για κατ’ ιδίαν επαφές και συζητήσεις.

Η εκδήλωση γίνεται ενόψει της Επιχειρηματικής Αποστολής που διοργανώνεται στη Βραζιλία, την Κολομβία και το Μεξικό στις 10-20/4/18 για την πραγματοποίηση Β2Β συναντήσεων με τοπικές εταιρίες, ενώ σε μεταγενέστερο διάστημα θα διοργανωθεί και σε άλλες χώρες της περιοχής.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα  της Ημερίδας και οι ενδιαφερόμενοι να την παρακολουθήσουν μπορούν να κάνουν εγγραφή  εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεσθε στον κ. Γιάννη Πατσιαβό, SeniorConsultantτου Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου & Διευθυντή του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας-Λατινικής Αμερικής, y.patsiavos@ahk.com.gr, τηλ. 210 6419026, 6945234747.                               

21/03/2018 ΠΗΓΗ: ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ


DOWNLOADS
PROGRAM21_3_18_F-2069993012.doc

 

  • 
ΓΕΜΗ