Οργάνωση ΕΒΕΑ   /   Διεύθυνση Διεθνών Εμπορικών Σχέσεων   /   Τμήμα Διεθνών Σχέσεων   /   Ανακοινώσεις Τμήματος Διεθνών Σχέσεων


Επιχειρηματικό Φόρουμ - B2B Συναντήσεις Ελλάδας-Ινδίας, 19 Ιουνίου 2018, ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών  σας ενημερώνει  ότι εν’ όψει της επίσημης επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας της Ινδίας στην Αθήνα, από 18 έως 19 Ιουνίου 2018, θα διεξαχθεί την Τρίτη  19 Ιουνίου 2018  Επιχειρηματικό Φόρουμ - B2B  Συναντήσεις στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία (Grande Bretagne) στην Αθήνα.
 
Το «Επιχειρηματικό Φόρουμ Ελλάδας-Ινδίας» διοργανώνεται από την Πρεσβεία της Ινδίας στην Αθήνα σε συνεργασία με τον Οργανισμό Enterprise Greece . Το Φόρουμ θα περιλαμβάνει συνέδριο με επίσημες ομιλίες και συζητήσεις, καθώς και διμερείς συναντήσεις B2B μεταξύ επιχειρήσεων από την Ελλάδα και την Ινδία.


Για το σχέδιο προγράμματος πατήστε εδώ, την πρόσκληση για το φόρουμ εδώ, καθώς και για τη λίστα των ινδικών επιχειρήσεων που θα συνοδεύσουν τον Ινδό Πρόεδρο εδώ.
 
 
Παρακαλώ σημειώστε ότι για εγγραφές και συναντήσεις με Ινδικές επιχειρήσεις, θα πρέπει να το δηλώσετε εδώ : www.eventora.gr/Greece-India-2018 έως τις 13 Ιουνίου 2018.

13/06/2018 ΠΗΓΗ: Τμήμα Διεθνών Σχέσεων



 

  • 
ΓΕΜΗ