Υπηρεσίες ΕΒΕΑ   /   Εξωστρέφεια Επιχειρήσεων   /   Συνέδρια   /   Συνέδρια στο Εξωτερικό


11ο Διεθνές Συνέδριο και Έκθεση “SEA TECH WEEK”, Βρέστη, Γαλλία, 08-12.10.2018

Το ΕΒΕΑ σας ενημερώνει οτι κατά το διάστημα 8 έως 12 Οκτωβρίου 2018 πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην πόλη Βρέστη της Βρετάνης της Γαλλίας το Διεθνές Συνέδριο και Έκθεση “SEA TECH WEEK”. Η SEA TECH WEEK αποτελεί ένα διεθνές γεγονός, το οποίο καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων στον τομέα των θαλάσσιων επιστημών και τεχνολογιών και απευθύνεται τόσο σε ακαδημαϊκά ιδρύματα και ερευνητικά κέντρα, όσο και σε δημόσιους φορείς και επιχειρήσεις του τομέα.

Κεντρικό θέμα της φετινής διοργάνωσης θα είναι οι θαλάσσιες βιολογικές πηγές (marine bio-resources), που καλύπτουν θέματα που σχετίζονται με τον χαρακτηρισμό των πόρων, το ρυθμιστικό πλαίσιο, την αλιεία και την ιχθυοκαλλιέργεια, την παρακολούθηση και τη διαχείριση, το περιβάλλον κ.ά. Βασικός στόχος είναι να προβληθούν οι τελευταίες τεχνολογίες σε όλα αυτά τα διαφορετικά πεδία εφαρμογής.

Κατά τη φετινή διοργάνωση, η Νορβηγία πρόκειται να είναι τιμώμενη χώρα, ενώ σύμφωνα με τους διοργανωτές, αναμένεται συμμετοχή ξένων αντιπροσωπειών από τον Καναδά, την Κίνα, την Αργεντινή και το Βιετνάμ. Στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης πρόκειται να λάβουν χώρα σειρά συνεδρίων, σεμιναρίων και workshops, καθώς και επιχειρηματικές συναντήσεις Β2Β μεταξύ των συμμετεχουσών επιχειρήσεων.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη SEA TECH WEEK μπορούν να αντληθούν από την ιστοσελίδα http://www.seatechweek.eu/ είτε απευθείας από τους διοργανωτές στα κάτωθι στοιχεία επικοινωνίας:

Marylène Faure Project manager "territoire - Evènementiel et animation du territoire"

E-mail: marylene.faure@brest-metropole.fr

Tel : +33 (0)2 98 33 52 39

04/07/2018 ΠΗΓΗ: Τμήμα Διεθνών Σχέσεων



 

  • 
ΓΕΜΗ