Υπηρεσίες ΕΒΕΑ   /   Εξωστρέφεια Επιχειρήσεων   /   Συνέδρια   /   Συνέδρια στο Εξωτερικό


Διεθνή Συνέδρια για Ηλιακή Ενέργεια και Τεχνολογίες (International Solar Power & Technology Summit), Πόρτο 15-16 Οκτ. 2018, και για Αιολική Ενέργεια και Τεχνολογίες (International Wind Power and Technology Summit, Πόρτο (Πορτογαλία) 28-29 Οκτωβρίου 2018).

Το ΕΒΕΑ σας ενημερώνει ότι θα πραγματοποιηθούν στο Πόρτο (Πορτογαλία) τα Διεθνή Συνέδρια για την Ηλιακή και Αιολική Ενέργεια και Τεχνολογία στις 15-16 Οκτωβρίου και 28-29 Οκτωβρίου 2018 αντίστοιχα.

Τα ανωτέρω διεθνή Συνέδρια συμπεριλαμβάνονται στα σημαντικότερα στον τομέα των Ανανεώσιμων Μορφών Ενέργειας με μεγάλο ενδιαφέρον από την παγκόσμια βιομηχανία ηλιακής / αιολικής ενέργειας, ενώ οι συμμετέχοντες είναι κυρίως επενδυτές, εταιρείες ενέργειας και κυβερνητικοί φορείς. Στο πλαίσιο των Συνεδρίων θα λειτουργήσει Πλατφόρμα Επιχειρηματικότητας (Business Platform) και προγραμματίζονται επιχειρηματικές συναντήσεις (Β2Β) των συμμετεχόντων με κυβερνητικούς παράγοντες, επενδυτές και εκπροσώπους εταιρειών του τομέα.

Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με την ενεργειακή στρατηγική της Πορτογαλίας, η χώρα θα πρέπει να ενισχύσει τις πρωτοβουλίες της για επέκταση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, καθώς υστερεί ως προς τους στόχους της ενεργειακής πολιτικής που έχει θέσει η ΕΕ. Οι ανωτέρω διοργανώσεις αποσκοπούν στην ανάτπυξη της βιομηχανίας ΑΠΕ, στην ανταλλαγή απόψεων για τις προκλήσεις και τα καυτά θέματα του κλάδου στο διεθνές περιβάλλον που λόγω της αυξανόμενης ζήτησης ενέργειας, η ανάγκη για καθαρή και βιώσιμη ενέργεια είναι ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα τόσο για τις ευρωπαϊκές όσο και για τρίτες χώρες.

Περισσότερες πληροφορίες για τα ανωτέρω διεθνή Συνέδρια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στους ακόλουθους ιστότοπους: https://solartech.global, httpr//wincftech,global

 

06/08/2018 ΠΗΓΗ: Τμήμα Διεθνών Σχέσεων



 

  • 
ΓΕΜΗ