Οργάνωση ΕΒΕΑ   /   Διεύθυνση Εμπορίου & Βιομηχανίας   /   Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Εκδόσεων   /   Ανακοινώσεις Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων κι Εκδόσεων


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΑΙΩΝΟΒΙΑ BRANDS, 15-17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016, ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ, ΓΚΑΖΙ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΑ

15 -16- 17 Απριλίου 2016 Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίου (Γκάζι)

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ
 
  Το οικονομικό περιοδικό The Business Review και η ΕΣΤΙΑ ΤΩΝ MANAGERS οργανώνουν 3ήμερο συμπόσιο για να τιμήσουν τα Αιωνόβια και Πετυχημένα Brands με επίσημη τελετή:
  1. Παρασκευή 15 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί Βράβευση/Δεξίωση για τις εταιρείες και θα εγκαινιαστεί η έκθεση από τους προέδρους των συνδέσμων.
    Ως αναγνώριση των προσπαθειών των ανθρώπων, το ΕΒΕΑ, ο ΣΕΒΤ και ο ΣΕΛΠΕ αποφάσισαν να δοθούν αναμνηστικά βραβεία στις επιχειρήσεις και τα προϊόντα που έχουν γράψει ιστορία στην Ελληνική Αγορά σε όλους τους Κλάδους (Τρόφιμα, Ποτά, Φάρμακα, Καλλυντικά, Υπηρεσίες, Λιανεμπόριο, Τράπεζες, Επικοινωνία, κτλ). 
     
  2. Σάββατο & Κυριακή 16 -17 Απριλίου έκθεση Φωτογραφίας/Αφίσας που μπορεί το κοινό να επισκεφθεί δωρεάν, από τις 9:00 έως 21:00, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (Γκάζι) και να απολαύσει για μια ακόμα φορά τα αγαπημένα του brands και να γνωρίσει από κοντά τις εταιρείες και τους ανθρώπους που τα υποστηρίζουν.
     
  3. Events: (διανομή φυλλαδίων, δειγματοδιανομές, γευστικές δοκιμές κτλ.)
 
Τα βραβεία που θα δοθούν είναι:

PLATINUM | 90-100 χρόνια και άνω 
GOLD          | 70-90 χρόνια
SILVER       | 50-70 χρόνια
BRONZE     | 30-50 χρόνια

Γνωρίζοντας ότι η εταιρεία σας και τα προϊόντα σας έχουν μακρόχρονη ιστορία στην Ελληνική Αγορά  θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για το πότε κυκλοφόρησαν τα προϊόντα σας για πρώτη φορά, ώστε η επιτροπή να αξιολογήσει τη συμμετοχή σας και την απονομή των βραβείων, στην περίπτωση που θέλετε να συμμετάσχετε στην εκδήλωση.

Θα προσκληθούν περίπου 600 φορείς, ελληνικός και ξένος τύπος και η όλη εκδήλωση θα καλυφθεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν εταιρείες και προϊόντα που πληρούν τις προϋποθέσεις και έχουν ιστορική αναφορά.

Σκοπός μας είναι να στείλουμε ένα αισιόδοξο μήνυμα για την ανάπτυξη της χώρας μας και να υπενθυμίσουμε την προσφορά της ιδιωτικής πρωτοβουλίας στον Έλληνα καταναλωτή.
 
Για περισσότερες πληροφορίες και τη δήλωση συμμετοχής πατήστε εδώ.

15/04/2016 ΠΗΓΗ: Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Εκδόσεων



 

  • 
ΓΕΜΗ