Οργάνωση ΕΒΕΑ   /   Διεύθυνση Διεθνών Εμπορικών Σχέσεων   /   Τμήμα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων   /   Ανακοινώσεις Ευρωπαϊκών Υποθέσεων


Πιστοποιημένη εκπαίδευση για την κατάρτιση απολογισμών εταιρικής υπευθυνότητας-βιωσιμότητας σύμφωνα με το πρότυπο GRI G4

Το Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CRS Hellas) και το Ελληνικό Δίκτυο του Οικουμενικού Συμφώνου του ΟΗΕ (Global Network Hellas) ανακοινώνουν την 9η κατά σειρά πιστοποιημένη εκπαίδευση της ΕΥ (Ernst & Young Hellas Certified Auditors Accountants S.A.) σχετικά με την κατάρτιση απολογισμών εταιρικής υπευθυνότητας / βιωσιμότητας, σύμφωνα με τις διεθνείς Κατευθυντήριες Οδηγίες GRI G4.

 

Η εκπαίδευση απευθύνεται στις επιχειρήσεις που αναζητούν καθοδήγηση για την κατάρτιση του πρώτου τους απολογισμού εταιρικής υπευθυνότητας, αλλά και σε εκείνες που ενδιαφέρονται να βελτιώσουν την προσέγγιση τους στην κατάρτιση απολογισμών με την υιοθέτηση του GRI G4.

 

Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της εταιρείας επί της οδού Χειμάρας 8Β στο Μαρούσι, στις 3 και 4 Μαρτίου 2016.

 

Πιστοποιητικό ολοκλήρωσης της εκπαίδευσης θα αποσταλεί στους συμμετέχοντες απευθείας από τον Οργανισμό GRI.

 

Το κόστος του εκπαιδευτικού προγράμματος μπορεί να επιδοτηθεί από το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24% του ΟΑΕΔ, ενώ  τα μέλη του CSR Hellas  δικαιούνται έκπτωση 15% στις ατομικές συμμετοχές και 25% επί του συνολικού ποσού για περισσότερες συμμετοχές από την ίδια εταιρεία.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για το κόστος συμμετοχής παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την κ. Βαρσάμη, στο email: Maria.Varsami@gr.ey.com ή στο τηλέφωνο: 210 28 86 376.

25/02/2016 ΠΗΓΗ: Τμήμα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων



 

  • 
ΓΕΜΗ