Οργάνωση ΕΒΕΑ   /   Διεύθυνση Διεθνών Εμπορικών Σχέσεων   /   Τμήμα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων   /   Ανακοινώσεις Ευρωπαϊκών Υποθέσεων


Πρόσκληση στο Θεματικό Εργαστήριο ''Ευαισθητοποίηση Εργοδοτών σε ζητήματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης''

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Α.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ (ΑΤΤΙΚΑΙΝ)» διοργανώνει θεματικό εργαστήριο με θέμα «Ευαισθητοποίηση Εργοδοτών σε Ζητήματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» και προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους, να λάβουν μέρος την Τρίτη 26/5/2015 και ώρα 18:00μ.μ., στην αίθουσα θεάτρου του Κτιρίου ΔΕΣΚΟΙ, Χαριλάου Τρικούπη 1 και Λαγουμιτζή πλησίον Παντείου Πανεπιστημίου, Καλλιθέα.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των εργοδοτών για την ένταξή τους σε προγράμματα και δράσεις εξασφάλισης επιδοτούμενων θέσεων εργασίας στα πλαίσια ανάπτυξης ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Η πράξη «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας-ΑΤΤΙΚΑΙΝ», υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης 7: «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1:Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης, του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 8 «Διευκόλυνση της απασχόλησης στις 3 περιφέρειες σταδιακής εξόδου», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΑΤΤΙΚΑΙΝ», Φιλελλήνων 34, Τ.Κ. 105 58 Αθήνα, Τηλ.: 210 3258140, Fax: 210 3242642, e-mail: attikain@gmail.com , info@atticabank.gr . Αναλυτικό πρόγραμμα εκδήλωσης εδώ.

25/05/2015 ΠΗΓΗ: Τμήμα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων



 

  • 
ΓΕΜΗ