Οργάνωση ΕΒΕΑ   /   Διεύθυνση Διεθνών Εμπορικών Σχέσεων   /   Τμήμα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων   /   Ανακοινώσεις Ευρωπαϊκών Υποθέσεων


Πρόσκληση συμμετοχής σε Τηλεδιάσκεψη/Webinar στο πλαίσιο της υλοποίησης του Έργου EuTalent, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 16 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 12:00'-13:00'

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών – Ε.Β.Ε.Α., ως ενεργό μέλος του Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη – CSRHellas και στο πλαίσιο της υποστήριξης του Προγράμματος GEFYRA (Greek Enterprises For Youth Reinforcement Acceleration) που αφορά στην προώθηση και υποστήριξη του θεσμού της “μαθητείας”, ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του για τη δυνατότητα συμμετοχής τους σε Τηλεδιάσκεψη/Webinar, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018 και από ώρα 12:00' έως 13:00', από το ανωτέρω Δίκτυο, στο πλαίσιο της υλοποίησης του ειδικότερου Έργου EuTalent.

 

Ειδικότερα, σκοπός της διοργάνωσης της ανωτέρω Τηλεδιάσκεψης/Webinar είναι η ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις, τα οφέλη και τα αποτελέσματα του Έργου EuTalent, καθώς και η παρουσίαση προγραμμάτων “μαθητείας” και παραδειγμάτων “καλών πρακτικών” για την επιτυχημένη εφαρμογή του εν λόγω θεσμού εντός της επιχείρησης.

 

Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://goo.gl/forms/sMVdUxrCjurhdcVW2

 

Μετά την εγγραφή σας στην Τηλεδιάσκεψη/Webinar, και λίγες ώρες πριν την έναρξή της, θα λάβετε τον σχετικό σύνδεσμο, προκειμένου να μπορέσετε να την παρακολουθήσετε.

Συνημμένα, θα βρείτε το Πρόγραμμα της Τηλεδιάσκεψης και λεπτομερείς Οδηγίες θα ακολουθήσουν μετά την εγγραφή σας.

 

Για τεχνική υποστήριξη κατά τη διάρκεια του Webinar, παρακαλώ επικοινωνήστε με την κυρία Αθανασία Καραμέρου, στο e-mail: ath@csrhellas.org ή στο τηλέφωνο: 210-3387422 (εσωτ. 108).

 

Περισσότερες πληροφορίες για το Έργο EuTalent μπορείτε να αναζητήσετε στους παρακάτω συνδέσμους:

www.csrhellas.org

www.eutalent.org.

11/10/2018 ΠΗΓΗ: Τμήμα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων


DOWNLOADS
Agendawebinar_October_2018_F593831206.pdf

 

  • 
ΓΕΜΗ