Οργάνωση ΕΒΕΑ   /   Διεύθυνση Διεθνών Εμπορικών Σχέσεων   /   Τμήμα Διεθνών Σχέσεων   /   Ανακοινώσεις Τμήματος Διεθνών Σχέσεων


Ιστότοπος ρωσικής τράπεζας Sperbank για αναζήτηση επιχειρηματικής συνεργασίας.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών κάνει γνωστό στα μέλη του και σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι το Γραφείο Ο.Ε.Υ. Μόσχας ενημερώνει με σχετική επιστολή ότι η ρωσική τράπεζα Sberbank, μία από τις σημαντικότερες στη Ρωσία αλλά και στις χώρες ΚΑΕ και ΚΑΚ, έχει δημιουργήσει τον ιστότοπο www.bankofpartners.com, με σκοπό τη διευκόλυνση αναζήτησης επιχειρηματικής συνεργασίας μεταξύ εισαγωγέων και εξαγωγέων.

Η χρήση του ιστότοπου είναι δωρεάν και η διαδικασία εγγραφής απλή. Στον ιστότοπο οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να αναζητήσουν αγοραστές ή προμηθευτές για τα προϊόντα τους από όλον τον κόσμο. Μέχρι στιγμής ο ιστότοπος χρησιμοποιείται από περίπου 12.500 χρήστες από 112 χώρες με την πλειονότητα αυτών να προέρχονται από τη Ρωσία, την Κίνα κ.α. Πέραν της αναζήτησης επιχειρηματικής συνεργασίας, ο ιστότοπος προσφέρει και άλλες δυνατότητες όπως η χρήση application για κινητό, υπηρεσίες μετάφρασης (ρωσική, αγγλική, κινεζική), παροχή συμβουλευτικών τραπεζικών υπηρεσιών, online chat κλπ.

Η Sberbank στην προσπάθεια ενίσχυσης του ανωτέρω ιστοτόπου, αναζητά αξιόπιστους συνεργάτες στους τομείς της εμπορίας, πιστοποίησης, εισαγωγής του προϊόντος στην αγορά και νομικής υποστήριξης συμβάσεων.

Εφόσον έχετε ενδιαφέρον μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τη Sberbank στο τηλ: +7 495 500-55-50 ή website: https://www.sberbank.ru , όπως και στο Γραγείο Ο.Ε.Υ. Μόσχας.

 

Γραφείο Ο.Ε.Υ. Μόσχας

Ωράριο (ώρα Ελλάδος): 09.00-17.00

Τηλέφωνο: (007495) 5392970

ΦΑΞ: (007495) 5392974

Ηλ.Ταχυδρομείο: ecocom-moscow@mfa.gr

 

31/10/2018 ΠΗΓΗ: Τμήμα Διεθνών Σχέσεων



 

  • 
ΓΕΜΗ