Οργάνωση ΕΒΕΑ   /   Διεύθυνση Διεθνών Εμπορικών Σχέσεων   /   Τμήμα Διεθνών Σχέσεων   /   Ανακοινώσεις Τμήματος Διεθνών Σχέσεων


Υποδοχή Επιχειρηματικής Αποστολής από το Επιμελητήριο των Σκοπίων στο ΕΒΕΑ, Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών με την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών θα υποδεχτεί την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 11:00 πμ στο ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7, 6ος όροφος) Επιχειρηματική Αποστολή από το Επιμελητήριο των Σκοπίων.

Οι επιχειρήσεις από τα Σκόπια δραστηριοποιούνται κυρίως στους εξής τομείς: τρόφιμα, κατασκευές, βιομηχανικός εξοπλισμός και μηχανήματα, φάρμακα, συστήματα θέρμανσης, βιομηχανία πλαστικών κιβωτίων κ.ά. Για την αναλυτική λίστα των εν λόγω επιχειρήσεων πατήστε εδώ.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των Ελλήνων επιχειρηματιών για τις προοπτικές και τις δυνατότητες που παρουσιάζει η αγορά των Σκοπίων, ενώ στη συνέχεια  θα πραγματοποιηθούν επιχειρηματικές επαφές  (Β2Β meetings) μεταξύ των Ελλήνων και Σκοπιανών επιχειρηματιών με σκοπό κυρίως τις εξαγωγές των ελληνικών προϊόντων  στη συγκεκριμένη χώρα.

Παρακαλείσθε, εφόσον ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση και να  έχετε επαφές με τους επιχειρηματίες της εν λόγω Αποστολής, όπως  αποστείλετε άμεσα συμπληρωμένο το Δελτίο Συμμετοχής πατώντας εδώ. 

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ: 210 3382342, 210 3382466 - Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΕΒΕΑ.

22/11/2018 ΠΗΓΗ: Τμήμα Διεθνών Σχέσεων



 

  • 
ΓΕΜΗ