Σημαντικές Ανακοινώσεις


Πρόσκληση Υποβολής Υποψηφιοτήτων στα Βραβεία Βιώσιμης Ενέργειας της ΕΕ (EU SUSTAINABLE ENERGY AWARDS – EUSEW)

Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Βιώσιμης Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), πέντε από τα πιο σημαντικά έργα του έτους θα στεφθούν νικητές των Βραβείων της ΕΕ για τη Βιώσιμη Ενέργεια, γνωστά και ως Βραβεία EUSEW (EU SUSTAINABLE ENERGY AWARDS).

 

Πώς διαμορφώνετε το ενεργειακό μέλλον της Ευρώπης; Υποβάλετε την αίτησή σας σε μία από τις ακόλουθες κατηγορίες και δείξτε πώς συμβάλλετε στην επίτευξη των κλιματικών και ενεργειακών στόχων της ΕΕ:

 

Δέσμευση
Για δραστηριότητες που εμπνέουν και παρακινούν τους πολίτες να κάνουν τις ενεργειακές τους συνήθειες πιο βιώσιμες.

 

Ηγεσία
Για δραστηριότητες που συμβάλλουν στην επίτευξη των μακροπρόθεσμων στόχων της ΕΕ, παρέχοντας ταυτόχρονα σημαντικά κοινωνικοοικονομικά οφέλη.

 

Καινοτομία
Για χρηματοδοτούμενες από την ΕΕ δραστηριότητες που καταδεικνύουν τη μετάβαση στην αειφόρο ενέργεια με πρωτότυπους και καινοτόμους τρόπους.

 

Νεολαία
Για δραστηριότητες που πραγματοποιούνται από ή απευθύνονται σε άτομα κάτω των 30 ετών.

 

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση ηλεκτρονικά μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2019.

 

Πρέπει να λάβετε μέρος; Σίγουρα. Ως ένα από τα 12 επιλαχόντα έργα, θα κληθείτε στην τελετή απονομής των Βραβείων στις Βρυξέλλες κατά τη διάρκεια της Διάσκεψης Πολιτικής της EUSEW και θα έχετε την ευκαιρία να αγωνιστείτε όχι μόνο για ένα, αλλά δύο βραβεία. Εκτός από το Βραβείο κατηγορίας, το πολυπόθητο Βραβείο Πολιτών θα παρουσιαστεί στο έργο που κερδίζει την ευρεία ψήφο του κοινού σε επίπεδο ΕΕ.

 

Για περισσότερη έμπνευση, ρίξτε μια ματιά στους νικητές του προηγούμενου έτους: Wisegrid, Bio.Energy.Parc.Saerbeck, Peace_Alps και Τσεχικά Βιώσιμα Σπίτια (Czech Sustainable Houses).

 

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Οι κατευθυντήριες γραμμές είναι η one-stop shop σας στα Βραβεία EUSEW, η επιλεξιμότητα, τα κριτήρια αξιολόγησης και η διαδικασία υποβολής αίτησης.

 

Περισσότερες εκδηλώσεις απέχουν μόνο ένα κλικ: συναντήσεις Διάσκεψης Πολιτικής (ανοικτές μέχρι τις 28 Ιανουαρίου 2019), δραστηριότητες Τοποθεσιών Δικτύωσης (θα ανοίξουν τον Ιανουάριο του 2019) και τοπικές εκδηλώσεις βιώσιμης ενέργειας, Ενεργειακές Ημέρες (θα ανοίξουν τον Ιανουάριο του 2019).

 

 

 

Σχετικά με το EUSEW
Κάθε χρόνο, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Γενική Διεύθυνση Ενέργειας και Εκτελεστικός Οργανισμός για Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις (EASME)) διοργανώνει την Εβδομάδα Αειφόρου Ενέργειας της ΕΕ (EUSEW) – το μεγαλύτερο γεγονός αφιερωμένο στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και στην αποδοτική χρήση της ενέργειας στην Ευρώπη. Το θέμα του τρέχοντος έτους είναι η «Διαμόρφωση του ενεργειακού μέλλοντος της Ευρώπης» και θα καλύψει μια σειρά δραστηριοτήτων Πανευρωπαϊκής εμβέλειας.
 

 

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
Το
EUSEWείναι περισσότερο από μια εκδήλωση˙ είναι και μια ισχυρή κοινότητα – ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής μας!
Twitter: @euenergyweek #EUSEW19
Facebook: EUSustainableEnergyWeek

30/01/2019 ΠΗΓΗ: EUSEW Secretariat



 

  • 
ΓΕΜΗ