Σημαντικές Ανακοινώσεις


Προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή στη Διάσκεψη Πολιτικής και υποψηφιοτήτων για τα Βραβεία κατά την Εβδομάδα Βιώσιμης Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EU SUSTAINABLE ENERGY AWARDS – EUSEW)

Οι αιτήσεις για το #EUSEW19 παραμένουν ανοιχτές! Έχετε χρόνο μέχρι τις 28 Ιανουαρίου 2019 να υποβάλετε την αίτησή σας για να φιλοξενήσετε μια συνεδρία στη Διάσκεψη Πολιτικής. Επίσης, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για τα Βραβεία της ΕΕ για τη Βιώσιμη Ενέργεια έως τις 4 Φεβρουαρίου 2019.

Ηγηθείτε της διαμόρφωσης του ενεργειακού μέλλοντος της Ευρώπης φιλοξενώντας μια συνεδρία στη Διάσκεψη Πολιτικής. Η διάσκεψη θα σας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να παρουσιάσετε και να συζητήσετε τις τελευταίες εξελίξεις πολιτικής και λύσεις για μια κλιματικά ουδέτερη Ευρώπη έως το 2050. Διαβάστε τις οδηγίες και κάντε αίτηση τώρα.

 

Φιλοξενήστε μια συνεδρία στη Διάσκεψη Πολιτικής

 

12 επικρατέστερες/-οι για τα Βραβεία της ΕΕ για τη Βιώσιμη Ενέργεια θα κληθούν στην Τελετή Απονομής των Βραβείων στις Βρυξέλλες. Φέτος αναδεικνύονται τέσσερις νέες κατηγορίες: Δέσμευση, Ηγεσία, Καινοτομία και Νεολαία. Είστε έτοιμες/-οι να γίνετε η/ο επόμενη/-ος κορυφαία/-ος πρωταθλήτρια/-τής της Ευρώπης στον τομέα της ενέργειας; Διαβάστε τις οδηγίες και λάβετε σήμερα μέρος στον διαγωνισμό για τα Βραβεία!

 

Κερδίστε ένα Βραβείο της ΕΕ για τη Βιώσιμη Ενέργεια

 

 

Σχετικά με το EUSEW
Κάθε χρόνο, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Γενική Διεύθυνση Ενέργειας και Εκτελεστικός Οργανισμός για Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις (EASME)) διοργανώνει την Εβδομάδα Αειφόρου Ενέργειας της ΕΕ (EUSEW) – το μεγαλύτερο γεγονός αφιερωμένο στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και στην αποδοτική χρήση της ενέργειας στην Ευρώπη. Το θέμα του τρέχοντος έτους είναι η «Διαμόρφωση του ενεργειακού μέλλοντος της Ευρώπης» και θα καλύψει τέσσερεις δραστηριότητες Πανευρωπαϊκής εμβέλειας: τη Διάσκεψη Πολιτικής, το Χωριό Δικτύωσης, τα Βραβεία EUSEW και τις Ενεργειακές Ημέρες.

 

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
Το
EUSEWείναι περισσότερο από μια εκδήλωση˙ είναι και μια ισχυρή κοινότητα – ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής μας!
Twitter: @euenergyweek #EUSEW19
Facebook: EUSustainableEnergyWeek

30/01/2019 ΠΗΓΗ: EUSEW Secretariat



 

  • 
ΓΕΜΗ