Οργάνωση ΕΒΕΑ   /   Διεύθυνση Διεθνών Εμπορικών Σχέσεων   /   Τμήμα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων   /   Ανακοινώσεις Ευρωπαϊκών Υποθέσεων


Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή στη Διάσκεψη Πολιτικής και Yποψηφιοτήτων για τα Βραβεία κατά την Εβδομάδα Βιώσιμης Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EU SUSTAINABLE ENERGY AWARDS – EUSEW) έως 11 Φεβρουαρίου 2019

Αποφασίσαμε να επανεκκινήσουμε τον διαγωνισμό των Βραβείων λόγω τεχνικού προβλήματος στη διαδικτυακή πλατφόρμα της EUSEW.

 

Τι άλλαξε; Η φόρμα αίτησης έχει μεταφερθεί σε μια νέα πλατφόρμα. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρατείναμε επίσης την προθεσμία έως τις 11 Φεβρουαρίου και ώρα 23:59’ (ΩΚΕ).

 

Γιατί πρέπει να υποβάλετε αίτηση; Τα Βραβεία EUSEW αναγνωρίζουν τις εξαιρετικές καινοτομίες στην ενεργειακή απόδοση και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Ως ένα από τα 12 επιλαχόντα κορυφαία έργα, θα κληθείτε στην τελετή στις Βρυξέλλες, όπου θα βραβευθούν οι νικητές/-τριες.

 

Πώς διαμορφώνετε το ενεργειακό μέλλον της Ευρώπης; Υποβάλετε την αίτησή σας σε μία από τις ακόλουθες κατηγορίες και δείξτε πώς συμβάλλετε στην επίτευξη των κλιματικών και ενεργειακών στόχων της ΕΕ:

 

Δέσμευση
Για δραστηριότητες που εμπνέουν και παρακινούν τους πολίτες να κάνουν τις ενεργειακές τους συνήθειες πιο βιώσιμες.

 

Ηγεσία
Για δραστηριότητες που συμβάλλουν στην επίτευξη των μακροπρόθεσμων στόχων της ΕΕ, παρέχοντας ταυτόχρονα σημαντικά κοινωνικοοικονομικά οφέλη.

 

Καινοτομία
Για χρηματοδοτούμενες από την ΕΕ δραστηριότητες που καταδεικνύουν τη μετάβαση στην αειφόρο ενέργεια με πρωτότυπους και καινοτόμους τρόπους.

 

Νεολαία
Για δραστηριότητες που πραγματοποιούνται από ή απευθύνονται σε άτομα κάτω των 30 ετών.

 

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση ηλεκτρονικά μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου 2019.

 

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Οι κατευθυντήριες γραμμές και οι Συχνές Ερωτήσεις είναι η one-stop shop σας στα Βραβεία EUSEW, η επιλεξιμότητα, τα κριτήρια αξιολόγησης και η διαδικασία υποβολής αίτησης.

 

Περισσότερες εκδηλώσεις απέχουν μόνο ένα κλικ: συναντήσεις Διάσκεψης Πολιτικής (ανοικτές έως τις 11 Φεβρουαρίου 2019), δραστηριότητες Τοποθεσιών Δικτύωσης (ανοικτές μέχρι τις 25 Μαρτίου 2019) και τοπικές Ενεργειακές Ημέρες (ανοικτές μέχρι τον Ιούνιο του 2019). 

 

 

 

Σχετικά με το EUSEW
Κάθε χρόνο, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Γενική Διεύθυνση Ενέργειας και Εκτελεστικός Οργανισμός για Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις (EASME)) διοργανώνει την Εβδομάδα Αειφόρου Ενέργειας της ΕΕ (EUSEW) – το μεγαλύτερο γεγονός αφιερωμένο στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και στην αποδοτική χρήση της ενέργειας στην Ευρώπη. Το θέμα του τρέχοντος έτους είναι η «Διαμόρφωση του ενεργειακού μέλλοντος της Ευρώπης» και θα καλύψει τέσσερεις δραστηριότητες Πανευρωπαϊκής εμβέλειας: τη Διάσκεψη Πολιτικής, το Χωριό Δικτύωσης, τα Βραβεία EUSEW και τις Ενεργειακές Ημέρες.

  

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
Το
EUSEWείναι περισσότερο από μια εκδήλωση˙ είναι και μια ισχυρή κοινότητα – ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής μας!
Twitter: @euenergyweek #EUSEW19
Facebook: EUSustainableEnergyWeek

10/05/2019 ΠΗΓΗ: EUSEW Secretariat



 

  • 
ΓΕΜΗ