Υπηρεσίες ΕΒΕΑ   /   Εξωστρέφεια Επιχειρήσεων   /   Συνέδρια   /   Συνέδρια στο Εξωτερικό


Επιχειρηματικό Φόρουμ (Ελλάδας-Κύπρου-Ιορδανίας) , στο Αμμάν της Ιορδανίας από Enterprise Greece (Κυρ., 14/4)

Το ΕBEA σας ενημερώνει ότι με αφορμή την συμμετοχή του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα στην 2η Τριμερή Σύνοδο Κορυφής μεταξύ Ελλάδας, Κύπρου και Ιορδανίας, ο Οργανισμός Enterprise Greece, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για την προώθηση των εμπορικών και επενδυτικών σχέσεων μεταξύ ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων και σε συνεργασία με το Εμπορικό Επιμελητήριο της Ιορδανίας (Jordan Chamber of Commerce), συνδιοργανώνει Επιχειρηματικό Φόρουμ την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, (9:30-17:00), Ξενοδοχείο FourSeasons, Αμμάν, Ιορδανία. Οι οικονομικοί κλάδοι ενδιαφέροντος του Φόρουμ είναι οι Κατασκευές, η Ενέργεια, ο Τουρισμός και οι Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

Στο Φόρουμ και στις κατ΄ ιδίαν συναντήσεις, πέραν της ελληνικής αποστολής, θα συμμετάσχουν Ιορδανοί και Κύπριοι επιχειρηματίες, με τους οποίους θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε B2B συναντήσεις. Επισημαίνουμε ότι θα γίνει και παρουσίαση συγκεκριμένων επιχειρηματικών ευκαιριών στο Ιράκ με τίτλο «Your corridor to Iraqi market (supply and construction.

Συνημμένο θα βρείτε σχέδιο προγράμματος της εκδήλωσης, ενώ εντός των επόμενων ημερών, θα λάβετε και τον κατάλογο των εταιρειών, που έχουν εγγραφεί για το Φόρουμ, προκειμένου να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για επιχειρηματικές συναντήσεις.

Έκδοση Βίζας για την Ιορδανία μπορεί να γίνει κατά την άφιξη σας στο αεροδρόμιο του Αμμάν, υπό την προϋπόθεση ότι το υπόλοιπο ισχύος του διαβατηρίου σας να είναι τουλάχιστον 6 μήνες από την ημερομηνία εισόδου σας στην χώρα, δηλαδή η λήξη του να μην είναι πριν τις 14/10.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής επιβαρύνουν αποκλειστικά τους συμμετέχοντες.

Το Επιχειρηματικού Φόρουμ πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ).

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας στο Φόρουμ είναι η εγγραφή σας μέσω αποστολής της συνημμένης φόρμας (στα αγγλικά), στο Enterprise Greece[n.maragkakis@enterprisegreece.gov.gr].

Παρακαλούμε για την απάντηση σας έως την Τρίτη (9/4) στις 5μμ.

08/04/2019 ΠΗΓΗ: Τμήμα Διεθνών Σχέσεων


DOWNLOADS
RegistrationFormJordanGreeceCyprusBusinessForum2019_F-1632633871.doc

 

  • 
ΓΕΜΗ