Σημαντικές Ανακοινώσεις


Η Εβδομάδα Βιώσιμης Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUSEW) επιστρέφει

Η Εβδομάδα Βιώσιμης Ενέργειας της ΕΕ (EUSEW) – ο τόπος που πρέπει να βρίσκεστε μία φορά τον χρόνο – επιστρέφει μεγαλύτερη και καλύτερη από ποτέ! Οι εγγραφές για τη Διάσκεψη Πολιτικής έχουν ήδη αρχίσει!

Από τις 18 έως τις 20 Ιουνίου, το ετήσιο συνέδριο στις Βρυξέλλες θα φιλοξενήσει πάνω από 90 συνεδρίες με επίκεντρο τις τελευταίες εξελίξεις στην ενεργειακή πολιτική.

Οι συμμετέχοντες/-ουσες μπορούν να επιλέξουν να παρακολουθήσουν οποιαδήποτε από τις 12 θεματικές ενότητες:

·        Στρατηγική

·        Ενεργειακή μετάβαση

·        Κτήρια

·        Ενεργειακά συστήματα

·        Καταναλωτές

·        Βιομηχανία

·        Ψηφιοποίηση

·        Ενεργειακή πενία

·        Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

·        Έξυπνες πόλεις

·        Χρηματοδότηση

·        Μεταφορά

 

Τι περισσότερο;

Δίπλα στις συνεδρίες πολιτικής, το συνέδριο περιλαμβάνει μια Τοποθεσία Δικτύωσης (18-20 Ιουνίου), με περισσότερες από 80 οργανώσεις να παρουσιάζουν τα έργα τους και τα θέματα συζήτησης και την Τελετή των Βραβείων (18 Ιουνίου), όπου θα αναγνωριστούν τα πιο σημαντικά έργα στις κατηγορίες Δέσμευσης, Ηγεσίας, Καινοτομίας και Νεολαίας.

Επιπλέον, οι Ενεργειακές Ημέρες – τοπικές εκδηλώσεις βιώσιμης ενέργειας – θα πραγματοποιηθούν σε ολόκληρη την Ευρώπη τον Μάιο και τον Ιούνιο, υπογραμμίζοντας τη σημασία της ενίσχυσης των τοπικών κοινοτήτων για την επίτευξη της μετάβασης στην καθαρή ενέργεια.

 

Περιηγηθείτε στο πρόγραμμα και εγγραφείτε τώρα για να συμμετάσχετε στο EUSEW 2019!

 

ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ                                                               ΧΩΡΙΟ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

 

 

Σχετικά με το EUSEW
Κάθε χρόνο, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Γενική Διεύθυνση Ενέργειας και Εκτελεστικός Οργανισμός για Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις (EASME)) διοργανώνει την Εβδομάδα Αειφόρου Ενέργειας της ΕΕ (EUSEW) – το μεγαλύτερο γεγονός αφιερωμένο στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και στην αποδοτική χρήση της ενέργειας στην Ευρώπη. Το θέμα του τρέχοντος έτους είναι η «Διαμόρφωση του ενεργειακού μέλλοντος της Ευρώπης» και θα καλύψει τέσσερεις δραστηριότητες Πανευρωπαϊκής εμβέλειας: τη Διάσκεψη Πολιτικής, το Χωριό Δικτύωσης, τα Βραβεία EUSEW και τις Ενεργειακές Ημέρες.

 

 

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
Το
EUSEWείναι περισσότερο από μια εκδήλωση˙ είναι και μια ισχυρή κοινότητα – ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής μας!
Twitter: @euenergyweek #EUSEW19
Facebook: EUSustainableEnergyWeek

10/05/2019 ΠΗΓΗ: EUSEW Secretariat



 

  • 
ΓΕΜΗ