Υπηρεσίες ΕΒΕΑ   /   Εξωστρέφεια Επιχειρήσεων   /   Συνέδρια   /   Συνέδρια στο Εξωτερικό


air cargo forum Miami (10-12 Νοεμβρίου 2020, Μαϊάμι)

Το ΕΒΕΑ σας ενημερώνει ότι ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου και ο Διεθνής Σύνδεσμος Αερομεταφορών των ΗΠΑ (TIACA), ανέλαβαν τη διοργάνωση του air cargo forum Miami, το οποίο θα λάβει χώρα από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου του 2020, στο Miami Beach Convention Center. Σημειώνεται ότι το Φόρουμ θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά και θα διεξάγεται κάθε δύο χρόνια.  

Κινητήριος δύναμη για τη δημιουργία του Φόρουμ, αποτέλεσε η μεγάλη ζήτηση του κοινού προς τις αερομεταφορές. Οι αερομεταφορές αποτέλεσαν περισσότερο από κάθε άλλο κλάδο το μοχλό ανάπτυξης του τουρισμού, της παγκοσμιοποίησης και της κατάλυσης των συνόρων. Είναι ταυτόχρονα ένας κλάδος παραδοσιακά ασταθής, ευάλωτος στις οικονομικές  και πολιτικές κρίσεις και ένας κλάδος υψηλής εντάσεως κεφαλαίου. Στόχος του Φόρουμ είναι να διερευνήσει ζητήματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη και δομή των αερομεταφορών, έτσι ώστε να μπορεί να αποτελέσει πεδίο μελλοντικών ερευνητικών προσεγγίσεων.  
 
Για πληροφορίες απευθυνθείτε στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και την Κύπρο, Αθήνα, τηλ.: 210 64 19 037, Θεσσαλονίκη, τηλ.:2310 32 77 33 και στην ιστοσελίδα  www.german-fairs.gr.  Ιστοσελίδα της έκθεσης www.transportlogistic.de 
 
 

27/05/2019 ΠΗΓΗ: Τμήμα Διεθνών Σχέσεων



 

  • 
ΓΕΜΗ