Ανακοινώσεις


Σημαντική ανάπτυξη εταιρειών του κλάδου της τεχνολογίας στον Καναδά - Κατάλογος των 100 πρώτων ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιρειών

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών κάνει γνωστό στα μέλη του και σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι το Γρεφείο Ο.Ε.Υ. στο Τορόντο μας ενημέρωσε ότι ο Καναδάς και ειδικά η επαρχία του Οντάριο προσφέρει ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό περιβάλλον ανάπτυξης της καινοτομίας και νέων επιχειρηματικών ιδεών μέσα από συνεργατικούς χώρους (co-working spaces), επιταχυντές (accelerators) και φυτώρια επιχειρήσεων (incubators). Ως αποτέλεσμα πολλές εταιρείες του κλάδου της τεχνολογίας αναπτύσσονται δυναμικά, γεγονός που αποτυπώνεται και στην πρόσφατη σχετική μελέτη της έγκριτης εφημερίδας “The Globe and Mail” αναφορικά με τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον Καναδά. Η συντριπτική πλειοψηφία των 100 πρώτων εν λόγω εταιρειών είτε είναι αμιγώς τεχνολογικές είτε ενσωματώνουν νέες τεχνολογίες στα προϊόντα και στις υπηρεσίες τους είτε τα προωθούν μέσω διαδικτυακών καταστημάτων και κινητών εφαρμογών.

 
Οι εν λόγω εταιρείες δραστηριοποιούνται, πέραν του τεχνολογικού κλάδου,  στις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, στις κατασκευές, στην ακίνητη περιουσία, στον ιατρικό και φαρμακευτικό κλάδο, στα καλλυντικά, στα τρόφιμα, στον τουρισμό, στην ανακύκλωση κ.α. Υπάρχει σχετικός κατάλογος με περιγραφή του τομέα δραστηριοποίησης τους ενώ σημειώνουμε ότι πολλά προϊόντα είναι καινοτόμα και πολλές προσφερόμενες υπηρεσίες είναι πρωτοποριακές και ανταποκρίνονται στις ανάγκες και στις απαιτήσεις των καταναλωτών και των επιχειρήσεων.
 
Τον κατάλογο των 100 πρώτων ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιρειών θα βρείτε εδω.
 

Περισσότερες πληροφορίες :

Γραφείο Ο.Ε.Υ. Τορόντο

Ωράριο (ώρα Ελλάδος): 16.00-23.00

Τηλέφωνο: (001416) 5150133 * 237

ΦΑΞ: (001416) 5150209

Ηλ.Ταχυδρομείο: ecocom-toronto@mfa.gr

 
 
 

11/11/2019 ΠΗΓΗ: Τμήμα Διεθνών Σχέσεων


DOWNLOADS
Oi100protestachyteraanaptyssomenesetaireiesstonKanada_F375367594.xlsx

 

  • 
ΓΕΜΗ