Οργάνωση ΕΒΕΑ   /   Διεύθυνση Διεθνών Εμπορικών Σχέσεων   /   Τμήμα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων   /   Ανακοινώσεις Ευρωπαϊκών Υποθέσεων


Πρόσκληση Συμμετοχής στα Βραβεία #EUSEW2020 (EU SUSTAINABLE ENERGY AWARDS) έως και τις 10 Φεβρουαρίου 2020

Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας για την Αειφόρο Ενέργεια της ΕΕ EUSEW (EU SUSTAINABLE ENERGY AWARDS) από τις 22 έως τις 26 Ιουνίου 2020, τα έργα για την καθαρή, βιώσιμη και ανανεώσιμη ενέργεια γιορτάζουν την καινοτομία και την προστιθέμενη αξία τους.

Η εργασία σας επικεντρώνεται στην καθαρή, βιώσιμη και ανανεώσιμη ενέργεια; Πιστεύετε ότι το έργο σας αξίζει πανευρωπαϊκής αναγνώρισης;

Εάν είστε έτοιμοι να προβάλλετε τα έργα σας, τα βραβεία #EUSEW2020 σας προσκαλούν να υποβάλετε αίτηση για τα βραβεία της ΕΕ για την αειφόρο ενέργεια!

Υποβάλετε την αίτησή σας σε μία από τις παρακάτω κατηγορίες και μάθετε πώς να προωθήσετε τη βιώσιμη και ανανεώσιμη ενέργεια με έναν καινοτόμο και συναρπαστικό τρόπο!

 ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ  

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής πήρε παράταση έως και τις 10 Φεβρουαρίου 2020.

Δέσμευση - αναγνωρίζοντας δραστηριότητες υψηλής κοινωνικής αξίας, εμπνέοντας και παρακινώντας τους πολίτες να αλλάξουν τις συνήθειες χρήσης ενέργειας

Καινοτομία - Εκτιμώντας τις εξαιρετικές δραστηριότητες που χρηματοδοτούνται από την ΕΕ και παρουσιάζουν μια πρωτότυπη και καινοτόμο προσέγγιση στη μετάβαση στην αειφόρο ενέργεια

Νεολαία - προσδιορισμός εξαιρετικών δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται από άτομα κάτω των 30 ετών

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε τις οδηγίες για τα βραβεία EUSEW, την επιλεξιμότητα, τα κριτήρια αξιολόγησης και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων.

Τα έργα που θα επιλεγούν, θα διαγωνιστούν, επίσης, για το «Βραβείο Πολίτη», το οποίο καθορίζεται με ηλεκτρονική δημόσια ψηφοφορία. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην τελετή απονομής των βραβείων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες, στις 23 Ιουνίου 2020, κατά τη διάρκεια της διάσκεψης πολιτικής της EUSEW.

Μη χάσετε την ευκαιρία σας να γίνετε νικητής του βραβείου #EUSEW2020!

Περισσότερες ευκαιρίες #EUSEW2020: Συνεδριάσεις πολιτικής (πρόσκληση ανοιχτή έως τις 20 Ιανουαρίου 2020). Δραστηριότητες χωρικών δικτύων (που ξεκινούν τον Ιανουάριο 2020) και τοπικά ενεργειακά γεγονότα, Ενεργειακές Ημέρες (έναρξη Ιανουάριος 2020).

 

Σχετικά με το EUSEW

Κάθε χρόνο, τον Ιούνιο, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Γενική Διεύθυνση Ενέργειας και EASME) διοργανώνει την Εβδομάδα Αειφόρου Ενέργειας της ΕΕ (EUSEW) - το μεγαλύτερο γεγονός αφιερωμένο στην ανανεώσιμη ενέργεια και την αποδοτική χρήση της ενέργειας στην Ευρώπη.

Η 15η διοργάνωση της EUSEW θα καλύψει τέσσερα στοιχεία σε ολόκληρη την ΕΕ:

  • τη Διάσκεψη Πολιτικής,
  • το Village Networking,
  • τα βραβεία EUSEW και 
  • τις Ημέρες Ενέργειας.

 

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Το EUSEW είναι κάτι παραπάνω από ένα γεγονός. Είναι μια ισχυρή κοινότητα - ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μας κανάλια και ελέγξτε τη διαφημιστική εργαλειοθήκη μας για να μας βοηθήσετε να διαδώσουμε το γεγονός! 

Twitter: @euenergyweek # EUSEW2020 (https://twitter.com/euenergyweek)

Facebook: Η Εβδομάδα Αειφόρου Ενέργειας της ΕΕ (https://www.facebook.com/euenergyweek/)

 

 

21/01/2020 ΠΗΓΗ: ΤΜΗΜΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ



 

  • 
ΓΕΜΗ