Ανακοινώσεις


Ανταπόκριση μελών Enterprise Europe Network στην Κίνα

Το ΕΒΕΑ σας ενημερώνει, μετά από σχετική πληροφόρηση από το Γραφείο ΟΕΥ στο Πεκίνο, ότι ο κινεζικός φορέας και μέλος του Enterprise Europe Network (EEN), EU Project Innovation Centre (http://www.eupic.org.cn/), επισήμανε ότι στο πλαίσιο της πανδημίας της νόσου COVID-19, έχει μετατοπίσει το ενδιαφέρον και τους πόρους του σε διαδικτυακούς διαύλους. Επιπρόσθετα, ανακοίνωσε τη διοργάνωση του Συνεδρίου "The Global 5G Industry Summit & JunctionXChengdu", που θα διεξαχθεί, από τις 17 έως τις 19 Ιουλίου 2020, και όπου θα υπάρχει η δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησής του.

Σημειώνεται ότι το EU Project Innovation Centre συλλέγει επιχειρηματικές προσφορές και ζητήσεις, τόσο από την Κίνα, όσο και από την Ευρώπη, τις οποίες και γνωστοποιεί στο δίκτυο επαφών του, καθώς και ότι επιθυμεί ενίσχυση της συνεργασίας με τα μέλη του EEN, στη χώρα μας.

Οι ενδιαφερόμενοι φορείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν διαδικτυακά στο ως άνω Συνέδριο, καθώς και να αποστείλουν επιχειρηματικές προσφορές στο EU Project Innovation Centre, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του φορέα, κ. Zhao (e-mail: philip_zhao@eupic.org.cn).

Περισσότερες πληροφορίες:

Γραφείο ΟΕΥ Πεκίνο

Τηλέφωνο: (008610) 85326718

ΦΑΞ: (008610) 85326738
 
Ηλ.Ταχυδρομείο: ecocom-beijing@mfa.gr 

22/06/2020 ΠΗΓΗ: Τμήμα Διεθνών Σχέσεων



 

  • 
ΓΕΜΗ