Ανακοινώσεις


Πρόταση για οργάνωση εκδηλώσεων προβολής ελληνικών προϊόντων και τουρισμού στο Ισραήλ

Το ΕΒΕΑ σας ενημερώνει, μετά από σχετική ανακοίνωση από το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Ελλάδας στο Τελ Αβίβ, αναφορικά με συνάντηση με τον κ. Zwei Willinger, ιδιοκτήτη της Willi-Foods (ο οποίος, αφενός, διαχρονικά εισάγει σημαντικές ποσότητες ελληνικών τροφίμων - γιαούρτι Mevgal, Delta, τυρί Κολιός, μπύρα Pils Hellas, πίτες Κανάκη, πουράκια σοκολάτας Παπαδοπούλου - private labeling - ελιές Καλαμάτας, κράκερ Εlite, αλείμματα με τυρί μεσογειακής διατροφής, Kalas κ.α., αφετέρου συμμετέχει και στις επενδύσεις του Ομίλου Brown Hotels στην Ελλάδα),  σας γνωρίζουμε ότι πρότεινε τη διοργάνωση εβδομάδας ελληνικών προϊόντων στις αλυσίδες σούπερ μάρκετ που αυτός προωθεί προϊόντα και την οργάνωση παράλληλων εκδηλώσεων.

Παράλληλα, προτίθεται να αναλάβει τη διαφημιστική προβολή των εκδηλώσεων με δικές του δαπάνες και επίσης ζήτησε, αφενός να προσφερθούν δωρεάν εισιτήρια της Aegean για μετάβαση στην Ελλάδα, όσων ισραηλινών καταναλωτών αγοράσουν ελληνικά προϊόντα και τεθούν στη σχετική κλήρωση επιλογής, αφετέρου να υπάρξει συνδρομή του ΕΟΤ σε προσφορά σχετικών προγραμμάτων φιλοξενίας.
 
Επίσης, δέον ληφθεί υπόψη, το χρονοδιάγραμμα έναρξης της συνολικής προβολής, δεδομένου ότι για την υλοποίηση της εκδήλωσης τίθεται ως προϋπόθεση η λήψη της σχετικής απόφασης για τη δράση προβολής να έχει ληφθεί, μέχρι την 5η Ιουλίου, ώστε να ξεκινήσει στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε, απευθείας με το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας μας στο Τελ Αβίβ, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

                κ. Κων/ντίνος Δασκαλόπουλος, Γραμματέας, ΟΕΥ Α΄

                Δ/νση: 3, Daniel Frisch, 11th floor, 64731, Tel Aviv

                Τηλ.: +972 3 6055299

                Fax : +972 3 6951329

                Ε-mail: ecocom-telaviv@mfa.gr

                Web-Site: http://agora.mfa.gr/ta-grafeia-oikonomikon-emporikon-upotheseon/office/841

 

29/06/2020 ΠΗΓΗ: Τμήμα Διεθνών Σχέσεων



 

  • 
ΓΕΜΗ