Ανακοινώσεις


Επένδυση στην Hualing Free Industrial Zone στη Γεωργία

Το ΕΒΕΑ, μετά από πληροφόρηση που λάβαμε από την Πρεσβεία της Γεωργίας στην Αθήνα, σας ενημερώνει ότι ο όμιλος ‘’Hualing Group’’, εξέδωσε ανοικτή πρόσκληση σε διεθνείς φορείς για συμμετοχή στο επενδυτικό πρόγραμμα της Hualing Free Industrial Zone, στο Κουταΐσι, δεύτερη σε μέγεθος πόλη της χώρας.

Ο εν λόγω όμιλος δραστηριοποιείται επενδυτικά στη Γεωργία τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια και το 2020 με ποσό 600 εκατ. δολαρίων, εστιάζοντας στους τομείς της αγοράς ακινήτων και τη βιομηχανίας.

Σημειώνεται ότι οι συμμετέχουσες εταιρείες στη Hualing Free Industrial Zone απαλλάσσονται 100% από εταιρικούς φόρους, ενώ προβλέπεται και η γρήγορη και απλή εγγραφή τους χωρίς την απαραίτητη φυσική παρουσία των διευθυντών τους.

Το επενδυτικό πρόγραμμα της Hualing Free Industrial Zone υποστηρίζεται επίσης από την κυβέρνηση της Γεωργίας μέσω της υπηρεσίας “Enterprise Georgia’’ στοχεύοντας στην προσέλκυση επενδύσεων από μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στη χώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας κ. Ioseb Nibladze (ιστότοποι: www.hualingfiz.ge, https://freezone.hualingfiz.ge/eng, email: info@hualingfiz.ge, τηλ. + 995 32 2 580 580).

08/09/2020 ΠΗΓΗ: Τμήμα Διεθνών Σχέσεων



 

  • 
ΓΕΜΗ