Υπηρεσίες ΕΒΕΑ   /   Εξωστρέφεια Επιχειρήσεων   /   Συνέδρια   /   Συνέδρια στο Εξωτερικό


Επιχειρηματικό Διαδικτυακό Forum, Αβάνα 8,9 Δεκεμβρίου 2020

Το ΕΒΕΑ σας ενημερώνει, μετά από σχετική πληροφόρηση από την Β8 Δ/νση του Υπουργείου Εξωτερικών, ότι σε θέση ετήσιας Έκθεσης EXPOCUBA, που λόγω πανδημίας δεν έλαβε χώρα για το 2020, πρόκειται να διοργανωθεί διαδικτυακά Διεθνές Επιχειρηματικό Forum, στις 8 και 9 Δεκεμβρίου 2020, στο οποίο καλούνται να συμμετάσχουν επιχειρηματίες, κυβερνητικοί φορείς και εμπορικά επιμελητήρια από όλες τις χώρες.

Σκοπός του forum είναι η δημιουργία εικονικού χώρου, μέσα στον οποίο η Κούβα θα εκθέσει τα σχέδιά της προκειμένου να προσελκύσει ξένες επενδύσεις. Ιδιαίτερα πρόκειται να προβληθεί η Οικονομική Ζώνη Mariel και τα πλεονεκτήματα επένδυσης σ’ αυτήν. Κάθε συμμετέχων θα έχει την δυνατότητα να φτιάξει το πρόγραμμά του, ανάλογα με τις ανάγκες του. Η κουβανική πλευρά θα έχει αναλυτική παρουσίαση όλων των προϊόντων που είναι προς εξαγωγή, τόσο από κρατικούς όσο και από ιδιωτικούς φορείς.

Το πρόγραμμα του forum θα έχει ως ακολούθως :

8 Δεκεμβρίου: 9.30: Έναρξη των εργασιών

                       9.40: Φάκελος ευκαιριών για επενδύσεις 2021-2022

                       10.00: Εξαγωγές

                       11.00: Οικονομική Ζώνη Mariel

                       14.00: Τρόποι Επενδύσεων

9 Δεκεμβρίου: 9.30: Διαδικτυακές κατ’ ιδίαν συναντήσεις επιχειρηματιών

                       14.00: Κλείσιμο του forum

Οι ενδιαφερόμενοι φορείς και επιχειρήσεις μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το forum στον σύνδεσμο: https://foroempresarial.mincex.gob.cu/ 

13/11/2020 ΠΗΓΗ: Τμήμα Διεθνών Σχέσεων



 

  • 
ΓΕΜΗ