Οργάνωση ΕΒΕΑ   /   Διεύθυνση Διεθνών Εμπορικών Σχέσεων   /   Τμήμα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων   /   Ανακοινώσεις Ευρωπαϊκών Υποθέσεων


Πρόσκληση στη διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο: “Thriving in the Storm” που διοργανώνεται από την «Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου - Enterprise Greece» και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020 από τις 17:30 έως τις 18:30.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών ενημερώνει και προσκαλεί τις επιχειρήσεις – μέλη του, να συμμετάσχουν στη διαδικτυακή εκδήλωση (live event) που διοργανώνεται από την «Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου - Enterprise Greece», με τίτλο: “Thriving in the Storm”­­ που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020 από τις 17:30 έως τις 18:30 (ώρα Ελλάδος).

Στην εν λόγω εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση ενός νέου Προγράμματος ­­για την Ενίσχυση της Εξαγωγικής Δυναμικής Καινοτόμων Τεχνολογικών Επιχειρήσεων με τίτλο:­­ “Thriving in the Storm” που υλοποιείται σε συνεργασία με τον Οργανισμό US-MAC, που δραστηριοποιείται στηSilicon Valley, από τους Co-CEOs του Οργανισμού US-MAC (US Market Access Center).

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε υφιστάμενες και νέες τεχνολογικές επιχειρήσεις που θέλουν να προωθήσουν τα προϊόντα / υπηρεσίες τους στις Η.Π.Α. και ευρύτερα σε διεθνείς αγορές. Στόχος του είναι η εκπαίδευση των επιχειρήσεων από τα στελέχη του οικοσυστήματος της ‘Silicon Valley’ και η ενίσχυση της εξαγωγικής τους ικανότητας. Το Πρόγραμμα θα υλοποιηθεί διαδικτυακά και υποστηρίζεται οργανωτικά και οικονομικά από την “Enterprise Greece”.

Συγκεκριμένα, στον πρώτο κύκλο του προγράμματος, που θα υλοποιηθεί τον Δεκέμβριο, θα συμμετέχουν 12 ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της τεχνολογίας, σε ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα 20 ωρών, για την ενίσχυση της εξαγωγικής τους ικανότητας, από στελέχη του οικοσυστήματος της “Silicon Valley”, (καταβάλλοντας ένα μέρος του κόστους συμμετοχής στο πρόγραμμα που ανέρχεται στο ποσό των 150 ευρώ πλέον Φ.Π.Α.).

Η διαδικασία έναρξης υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα ξεκινά στις 19/11/2020 με καταληκτική ημερομηνία την 30/11/2020.

Επισυνάπτεται η πρόσκληση από την “Enterprise Greece”.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

- Σημειώνεται ότι η εκδήλωση θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα -.

18/11/2020 ΠΗΓΗ: Τμήμα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων


DOWNLOADS
Thriving_in_the_Storm_Agenda_F-2121510659.pdf Thriving_in_the_Storm_Inv_v2_Invitation_F-600155137.pdf

 

  • 
ΓΕΜΗ