Οργάνωση ΕΒΕΑ   /   Διεύθυνση Διεθνών Εμπορικών Σχέσεων   /   Τμήμα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων   /   Ανακοινώσεις Ευρωπαϊκών Υποθέσεων


Συμμετοχή στο Διαδικτυακό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης για τις Επιχειρήσεις του Τεχνολογικού Κλάδου, που συνδιοργανώνεται από την “Enterprise Greece” και την “US-MAC”, με τίτλο: “Thriving the Storm”, που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως και τις 15 Δεκεμβρίου 2020.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών – Ε.Β.Ε.Α. ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του, για την δυνατότηταν που έχουν να συμμετέχουν στο διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που συνδιοργανώνεται από την "Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου – Enterprise Greece” και την “U.S. Market Access Center- US MAC, με τίτλο: “Thriving in the Storm” για την ενίσχυση της ανθεκτικότητάς τους και της πρόσβασης τους σε διεθνείς αγορές.

Στο διαδικτυακό, αυτό πρόγραμμα, μπορούν να συμμετέχουν, δώδεκα (12) επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της τεχνολογίας, μετά από αξιολόγηση από εξειδικευμένους συνεργάτες της “US-MAC”.

Πρόκειται για ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα 20 ωρών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί, κατά τις απογευματινές ώρες, από τις 7 έως και τις 15 Δεκεμβρίου 2020, από Στελέχη του οικοσυστήματος της “SiliconValley”.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

·        Υφιστάμενες και Νέες Τεχνολογικές Επιχειρήσεις που:

·        Έχουν πλήρως λειτουργικό προϊόν ή υπηρεσία

·        Έχουν κάνει ήδη πωλήσεις και θέλουν να προωθήσουν τα προϊόντα / υπηρεσίες τους στην αγορά των ΗΠΑ, αλλά     και ευρύτερα σε διεθνείς αγορές.              

·        Δραστηριοποιούνται σε έναν από τους παρακάτω τομείς: 

          ü   Healthcare / Life Sciences

ü   Mobile technologies

ü   Robotics

ü   Process Automation

ü   Data Security

ü   Food/Beverage Nutritional science

ü   Delivery Services/Logistics

ü   Computer Hardware

ü   Edu-tech

ü   Financial technologies

ü   Collaborations/Communications for the Enterprise

ü   E-commerce

ü   Computer Gaming 

 

Οι επιχειρήσεις, μετά την επιλογή τους, θα κληθούν να καταβάλλουν ένα μέρος του κόστους συμμετοχής στο πρόγραμμα που ανέρχεται στο ποσό των 150€ πλέον Φ.Π.Α.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ, καθώς και το πρόγραμμα της εκπαίδευσης.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα είναι η Δευτέρα, 30/11/2020 και μπορείτε να υποβάλλετε την αίτησή σας εδώ.

27/11/2020 ΠΗΓΗ: Τμήμα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων


DOWNLOADS
ThrivingInTheStorm_Info_F762684115.pdf ThrivingTheStorm_BootcampDec2020_F1474063845.pdf

 

  • 
ΓΕΜΗ