Ανακοινώσεις


''Thriving the Storm'' - Πρόγραμμα υποστήριξης εξωστρέφειας τεχνολογικών επιχειρήσεων από το Enterprise Greece και τον οργανισμό US-MAC.

Το ΕΒΕΑ σας ενημερώνει, μετά από σχετική πληροφόρηση από το Enterprise Greece και τον οργανισμό US-MAC (U.S. Market Access Center), για το "Thriving the Storm", ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης προς επιχειρήσεις του τεχνολογικού κλάδου για την ενίσχυση της ανθεκτικότητάς τους και της πρόσβασης τους σε διεθνείς αγορές που θα υλοποιηθεί από στελέχη του οικοσυστήματος της Silicon Valley. Ο oργανισμός US-MAC δραστηριοποιείται από το 1995, παρέχοντας σε εταιρείες τεχνολογίας, γρήγορη κι επιτυχημένη πρόσβαση στην παγκόσμια αγορά, μέσω της Silicon Valley (www.usmarketaccess.com). 

Μετά από αξιολόγηση από εξειδικευμένους συνεργάτες της US-MAC θα επιλεγούν 12 επιχειρήσεις, οι οποίες θα συμμετάσχουν σε ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα 20 ωρών (απογευματινές ώρες) που θα διεξαχθεί το Δεκέμβριο του 2020. Οι 12 συμμετέχουσες εταιρείες θα κληθούν να καταβάλουν ένα μέρος του κόστους συμμετοχής στο πρόγραμμα που ανέρχεται στη συμβολική τιμή των 150 ευρώ πλέον ΦΠΑ .

Το "Thriving the Storm" απευθύνεται σε: 

  • υφιστάμενες και νέες τεχνολογικές επιχειρήσεις που: 
  • έχουν πλήρως λειτουργικό προϊόν ή υπηρεσία 
  • έχουν κάνει ήδη πωλήσεις και θέλουν να προωθήσουν τα προϊόντα/υπηρεσίες τους στην αγορά των ΗΠΑ, αλλά και ευρύτερα σε διεθνείς αγορές. 
  • δραστηριοποιούνται σε έναν από τους παρακάτω τομείς:
  1.  Healthcare / Life Sciences 
  2. Mobile technologies 
  3. Robotics 
  4. Process Automation 
  5. Data Security 
  6. Food/Beverage Nutritional science 
  7. Delivery Services/Logistics 
  8. Computer Hardware 
  9. Edu-tech 
  10. Financial technologies 
  11. Collaborations/Communications for the Enterprise 
  12. E-commerce 
  13. Computer Gaming 

Για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα, οι ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν να υποβάλουν αίτηση έως τις 30 Νοεμβρίου 2020 στον παρακάτω σύνδεσμο: EnterpriseGreece_Thriving_In_The_Storm_ApplicationForm 

27/11/2020 ΠΗΓΗ: Τμήμα Διεθνών Σχέσεων



 

  • 
ΓΕΜΗ