Υπηρεσίες ΕΒΕΑ   /   Κέντρο Διαμεσολάβησης   /   Ανακοινώσεις Κέντρου Διαμεσολάβησης


FORUM EUROPE - THE EUROPEAN 5G CONFERENCE (23-25/02/2021)

Ο Φορέας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής "FORUM EUROPE" διοργανώνει διαδικτυακά το 5ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο με θέμα «THE EUROPEAN 5G CONFERENCE», το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 25 Φεβρουαρίου 2021. Το Συνέδριο αφορά στο δίκαιο της μετάδοσης δεδομένων και στην επίλυση διαφορών σε όρους χρήσης της τεχνολογίας ασύρματων συστημάτων 5ης γενιάς (5G), με τη χρήση μεθόδων εναλλακτικών μορφών επίλυσης διαφορών ( Alternative Dispute Resolution, A.D.R.). Επιπλέον, θα συζητηθεί η πολιτική των ασύρματων δικτύων 5G, ο ρόλος τους στην ψηφιακή ανάκτηση - εποχή και ευρύτερα στην επίτευξη των στόχων και των σκοπών της Ευρώπης.
 
Το συγκεκριμένο Συνέδριο, το οποίο υποστηρίζεται από τη Γενική Διεύθυνση Δικαιοσύνης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά (οι ομιλητές και οι συμμετέχοντες είναι συνδεδεμένοι από απόσταση και μπορούν να δουν, να ακούσουν, να συζητήσουν και να υποβάλουν ερωτήσεις προφορικά και μέσω συνομιλίας σε οποιονδήποτε υπολογιστή / tablet / smartphone).
 
Για περισσότερες πληροφορίες, αναλυτικό πρόγραμμα και εγγραφές μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://5gconference.eu/

22/01/2021 ΠΗΓΗ: Κέντρο Διαμεσολάβησης



 

  • 
ΓΕΜΗ