Σημαντικές Ανακοινώσεις


Πρόσκληση για συμμετοχή στην Ετήσια Διαδικτυακή Εκδήλωση, με τίτλο:«EU Green Week 2021», η οποία διοργανώνεται από την Γενική Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με στόχο την εκμηδένιση της περιβαλλοντικής ρύπανσης και θα πραγματοποιηθεί, από 3 Μαΐου έως και 13 Ιουνίου 2021.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών – Ε.Β.Ε.Α., ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο για τη δυνατότητα που έχουν να συμμετάσχουν στην Ετήσια Διαδικτυακή Εκδήλωση, με τίτλο  : «EU Green Week 2021»της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που έχει ως βασικό στόχο, να δώσει μια μοναδική ευκαιρία συνεργασίας  σε όλους τους ενδιαφερόμενους/συμμετέχοντες, για το πώς μπορούν να συνεργαστούν προκειμένου να πραγματοποιήσουν  το φιλόδοξο σχέδιο της Ε.Ε., για την επίτευξη μηδενικής περιβαλλοντικής ρύπανσης και για τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος, χωρίς επιβάρυνση από τοξικές ουσίες.

 

Η ανωτέρω, ετήσια εκδήλωση, προσελκύει κάθε χρόνο υπεύθυνους χάραξης πολιτικής, κορυφαίους περιβαλλοντολόγους, ενδιαφερόμενους και πολίτες απ’ όλη την Ευρώπη και σ’ όλο τον κόσμο.

 

Η εκδήλωση δίνει, επίσης, τη δυνατότητα κάλυψης κάθε είδους δραστηριοτήτων, όπως: συνεδρίων, εργαστηρίων, εκθέσεων, διαδικτυακών σεμιναρίων και διαδικτυακών εκδηλώσεων.

 

Εγγραφείτε εδώ πριν από τις 12 Μαρτίου 2021, δημιουργώντας τη δική σας εκδήλωση και λάβετε μέρος στην αλλαγή για μια πιο πράσινη και χωρίς τοξικά Ευρώπη!

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε το site της EUGreenWeek 2021

02/03/2021 ΠΗΓΗ: Τμήμα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων



 

  • 
ΓΕΜΗ