Ανακοινώσεις


Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση «Οι εξαγωγικές προκλήσεις στην πανδημία για τις επιχειρήσεις της Περιφέρειας» από ΣΘΕΒ και ΣΕΒ, 16/03/2021

Το ΕΒΕΑ σας ενημερώνει ότι ο ΣΘΕΒ σε συνεργασία με τον ΣΕΒ και στα πλαίσια της συνεχής ενημέρωσης των επιχειρήσεων σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από τον covid-19 και τη στήριξή τους, διοργανώνουν διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Οι εξαγωγικές προκλήσεις στην πανδημία για τις επιχειρήσεις της Περιφέρειας», την Τρίτη 16 Μαρτίου (16.00-17.30).
 
Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των επιχειρήσεων της Θεσσαλίας για τα εργαλεία ενίσχυσης της εξαγωγικής δραστηριότητάς τους, τις προοπτικές σε ξένες αγορές αλλά και την αξιοποίηση της κρίσης της πανδημίας, ώστε να μετατραπεί σε ευκαιρία για όλους τους κλάδους των επιχειρήσεων. 
 
Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου, στελέχη τμημάτων εξαγωγών, αλλά και όλοι όσοι θέλουν να ξεκινήσουν ακόμα και μέσα στην πανδημία εξαγωγική δραστηριότητα. Στο τέλος θα υπάρξει δυνατότητα για συζήτηση με τους ομιλητές.
 
Παρακαλείσθε όπως συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής έως την Τετάρτη 10 Μαρτίου, προκειμένου να λάβετε τον σύνδεσμο ηλεκτρονικής παρακολούθησης μετά την εγγραφή σας.
 
Επισυνάπτεται το πρόγραμμα εδώ.
 
Περισσότερες πληροφορίες: κα Μαρία Γιαννίτση, ΣΘΕΒ, Τ: 2410555507, Ε: giannitsi@sthev.gr
 
 

09/03/2021 ΠΗΓΗ: ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ


DOWNLOADS
Programmaekdilosis_F-1672526231.pdf

 

  • 
ΓΕΜΗ