Οργάνωση ΕΒΕΑ   /   Διεύθυνση Διεθνών Εμπορικών Σχέσεων   /   Τμήμα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων   /   Ανακοινώσεις Ευρωπαϊκών Υποθέσεων


Πρόσκληση για την συμμετοχή στην Εβδομάδα Βιώσιμης Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EU Sustainable Energy Week - EUSEW) που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, το διάστημα: από 25 έως 29 Οκτωβρίου 2021, με τίτλο: ''Towards 2030: Reshaping the European Energy System'', καθώς και στην σχετική διαδικτυακή συνεδρία ενημέρωσης που διοργανώνεται, την Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών – Ε.Β.Ε.Α., ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο για τη δυνατότητα που έχουν να συμμετάσχουν στην Εβδομάδα Βιώσιμης Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EU Sustainable Energy Week) που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, το διάστημα: από 25 έως 29 Οκτωβρίου 2021 με τίτλο: "Towards 2030: Reshaping the European Energy System".

Η Εβδομάδα Βιώσιμης Ενέργειας, μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνει:
·        Διάσκεψη Πολιτικής,
·        Χωριό Δικτύωσης,
·        Ευρωπαϊκή Ημέρα Ενέργειας Νέων, κ.ά.
Η φετινή  εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και την Αποδοτική Χρήση της Ενέργειας στην Ευρώπη. Προκειμένου, οι συμμετέχοντες, να μπορέσουν να προετοιμαστούν κατάλληλα,ο Εκτελεστικός Οργανισμός για τις Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (EASME) και η Γενική Διεύθυνση Ενέργειας της Ε.Ε., οργανώνουν προπαρασκευαστική συνεδρία ενημέρωσης, η οποία θα περιλαμβάνει ενημέρωση για τις διαδικασίες υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στη Διάσκεψη Πολιτικής, τις προθεσμίες, καθώς και τη συμμετοχή στα βραβεία EUSEW.
Η εν λόγω συνεδρία θα πραγματοποιηθεί, διαδικτυακά, την Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021 και ώρα: 11.00 - 12.30 (CET).

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας  ΕΔΩ 

Η διαδικτυακή πλατφόρμα για την εγγραφή θα είναι ανοιχτή έως την Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021 (μεσημέρι, 12:00 μ.μ. CET).

Σημειώνεται ότι, επειδή η πλατφόρμα υποστηρίζει περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, παρακαλούνται να μην εγγράφονται περισσότεροι από δύο (2) εκπρόσωποι, ανά οργανισμό, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων οργανισμών.

Για όσους δεν μπορούν να συμμετάσχουν, η ηχογράφηση της συνόδου θα είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο EUSEW τις επόμενες εβδομάδες.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε το site της: EU Sustainable Energy Week.

 

Σχετικά με το EUSEW

Κάθε χρόνο, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Γενική Διεύθυνση Ενέργειας και Εκτελεστικός Οργανισμός για Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις (EASME)) διοργανώνει την Εβδομάδα Αειφόρου Ενέργειας της ΕΕ (EUSEW) – το μεγαλύτερο γεγονός αφιερωμένο στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και στην Αποδοτική Χρήση της Ενέργειας στην Ευρώπη.

Το θέμα του τρέχοντος έτους είναι η «Πορεία προς το 2030: Αναμόρφωση του Ευρωπαϊκού Ενεργειακού Συστήματος» και θα καλύψει έξι δράσεις σε ολόκληρη την ΕΕ: τη Διάσκεψη Πολιτικής, τα Βραβεία EUSEW, την Ευρωπαϊκή Ημέρα Ενέργειας Νέων, τη Δικτύωση, τις Πλευρικές Εκδηλώσεις και τις Ενεργειακές Ημέρες.

  

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
Το EUSEW είναι περισσότερο από μια εκδήλωση, είναι και μια ισχυρή κοινότητα

Twitter: @euenergyweek #EUSEW2021
Facebook: 
EU Sustainable Energy Week

09/03/2021 ΠΗΓΗ: Τμήμα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων



 

  • 
ΓΕΜΗ