Οργάνωση ΕΒΕΑ   /   Διεύθυνση Διεθνών Εμπορικών Σχέσεων   /   Τμήμα Διαιτησιών   /   Ανακοινώσεις Τμήματος Διαιτησιών


INFORMA CONNECT (SuperReturn China 2021) - Εικονική εκδήλωση για ενημέρωση και αλληλεπίδραση με το ιδιωτικό κεφάλαιο της Κίνας και των χωρών της Ασίας του Ειρηνικού (11-13/05/2021)''

Ο βρετανικός Φορέας "INFORMA CONNECT" προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν την συμμετοχή τους σε μια εικονική εκδήλωση - συνέδριο με τον τίτλο "SuperReturn China 2021. Incorporating: SuperReturn Asia Virtual", που έχει ως σκοπό την ενημέρωση και την αλληλεπίδραση με φορείς του ιδιωτικού κεφαλαίου της Κίνας και της ευρύτερης αγοράς των χωρών της Ασίας του Ειρηνικού. Ειδικότερα, παρέχεται η δυνατότητα διαδικτυακών συναντήσεων και υψηλής ποιότητας αλληλεπιδράσεων με περισσότερες από 500 ομόρρυθμες και ετερόρρυθμες εταιρείες που επενδύουν στις συγκεκριμένες χώρες, καθώς και με ανώτερους επαγγελματίες του ιδιωτικού και επαγγελματικού κεφαλαίου και υπεύθυνους λήψης αποφάσεων.
Η εκδήλωση κατά τη διάρκεια και των τριών ημερών θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά.
Ημερομηνίες διεξαγωγής: Από 11 έως 13 Μαḯου 2021.
Για περισσότερες πληροφορίες, αναλυτικό πρόγραμμα, κόστος συμμετοχής και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τον σύνδεσμο:

23/03/2021 ΠΗΓΗ: ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ Ε.Β.Ε.Α.



 

  • 
ΓΕΜΗ