Οργάνωση ΕΒΕΑ   /   Διεύθυνση Διεθνών Εμπορικών Σχέσεων   /   Τμήμα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων   /   Ανακοινώσεις Ευρωπαϊκών Υποθέσεων


Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών – Ε.Β.Ε.Α., ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του, για τη δυνατότητα που έχουν να συμμετάσχουν στη διαδικτυακή εκδήλωση, με θέμα: “EU BUSINESS TALKS”, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2021, και ώρα 2 μ.μ. (CET), στο πλαίσιο μίας σειράς ομιλιών που διοργανώνονται από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Σλοβενίας.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών – Ε.Β.Ε.Α., ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο για τη δυνατότητα που έχουν να συμμετάσχουν στη Διαδικτυακή Εκδήλωση, η οποία αποτελεί μέρος μίας σειράς από διαδικτυακές ομιλίες, με θέμα: “EU BUSINESS TALKS και η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2021, και ώρα  2 μ.μ. (CET). 

 

Η ανωτέρω εκδήλωση διοργανώνεται από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Σλοβενίας, στο πλαίσιο της άσκησης της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2021. H διαδικτυακή εκδήλωση: “EU BUSINESS TALKS”  περιλαμβάνει μία σειρά από ομιλίες με επιχειρηματίες, ανά εβδομάδα, και από τα 27 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Συγκεκριμένα, την Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2021, επίτιμος καλεσμένος θα είναι ο κύριος Alexander Horvath, Αντιπρόεδρος στην CSM Industry, που έχει έδρα το Tisovec της Σλοβακίας. Η εταιρεία ανήκει τα τελευταία 50 χρόνια στον κλάδο της αμυντικής βιομηχανίας και έχει παράξει περισσότερες από 30.000 κατασκευαστικές μηχανές με εξαγωγές σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

Ο κύριος Alexander Horvath, είναι κάτοχος MBA από το Πανεπιστήμιο του Σιάτλ των Η.Π.Α. και έχει πάνω από 20 χρόνια επαγγελματική εμπειρία. Ειδικεύεται στα οικονομικά, τις διεθνείς επιχειρήσεις, την πολιτική, την άμυνα, τις νεοσύστατες επιχειρήσεις, τις αλγοριθμικές συναλλαγές, τη διαχείριση έργων, την ανάπτυξη και την καθοδήγηση ανθρώπων, το branding, τις κριτικές βιβλίων, τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και τα επιμελητήρια.  

 

Η εκδήλωση θα διαρκέσει 30 λεπτά και θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα μέσω της πλατφόρμας ZOOM. Εάν επιθυμείτε να λάβετε μέρος, εγγραφείτε: εδώΟ σύνδεσμος ZOOM θα σταλεί σε όλους τους εγγεγραμμένους συμμετέχοντες μία ημέρα πριν από την εκδήλωση.

 

Επίσης, όλες οι ηχογραφήσεις των ήδη οργανωμένων “EU BUSINESS TALKS”  είναι διαθέσιμες εδώ.

 EUBUSINESSTALKS_F-1698327458.jpg

 

02/09/2021 ΠΗΓΗ: Τμήμα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων



 

  • 
ΓΕΜΗ