Οργάνωση ΕΒΕΑ   /   Διεύθυνση Διεθνών Εμπορικών Σχέσεων   /   Τμήμα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων   /   Ανακοινώσεις Ευρωπαϊκών Υποθέσεων


Πρόσκληση για συμμετοχή στη Διαδικτυακή Διαβούλευση σχετικά με τις προκλήσεις για το διεθνές εμπόριο που διενεργείται στο πλαίσιο των εργασιών της Ομάδας Εργασίας 10 - Παγκόσμια Εμπορικές Προκλήσεις (Working Group 10 on Global Trade Challenges) του Συμβουλίου Εμπορίου και Τεχνολογίας Ε.Ε. - Η.Π.Α. (Trade and Technology Council - TTC), έως τις 7 Ιανουαρίου 2022.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών – Ε.Β.Ε.Α., ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο για τη δυνατότητα που έχουν να συμμετάσχουν στο διαδικτυακή διαβούλευση σχετικά με τις προκλήσεις για το διεθνές εμπόριο που διενεργείται στο πλαίσιο των εργασιών της Ομάδας Εργασίας 10 – Παγκόσμια Εμπορικές Προκλήσεις (Working Group 10 on Global Trade Challenge), η οποία συστάθηκε στο πλαίσιο του Συμβουλίου Εμπορίου και Τεχνολογίας Ε.Ε. - Η.Π.Α. (Trade and Technology Council - TTC). 

Η Ομάδα Εργασίας 10 – Παγκόσμιες Εμπορικές Προκλήσεις, είναι μέρος της ευρύτερης Κοινότητας του Συμβουλίου Εμπορίου και Τεχνολογίας Ε.Ε. - Η.Π.Α. για το Futurium, ο οποίος είναι ένας εικονικός χώρος για επιχειρήσεις, δημόσιες αρχές, καινοτόμους, ερευνητές, κοινωνία των πολιτών και υπεύθυνους χάραξης πολιτικής προκειμένου να διαμορφώσουν τις συζητήσεις Ε.Ε. και Η.Π.Α. στο Εμπόριο και την Τεχνολογία.

Το Συμβούλιο Εμπορίου και Τεχνολογίας ιδρύθηκε στη σύνοδο κορυφής Ε.Ε. - Η.Π.Α. τον Ιούνιο του 2021 και χρησιμεύει ως forumγια την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις Ηνωμένες Πολιτείες για να συντονίσουν τις προσεγγίσεις σε βασικά παγκόσμια εμπορικά, οικονομικά και τεχνολογικά ζητήματα και να εμβαθύνουν τις διατλαντικές εμπορικές και οικονομικές σχέσεις βασιζόμενοι σε κοινές δημοκρατικές αξίες.

Για την συμμετοχή στις εργασίες του Συμβουλίου Εμπορίου και Τεχνολογίας Ε.Ε. - Η.Π.Α. στο πλαίσιο της Ομάδας Εργασίας 10 - Παγκόσμια Εμπορικές Προκλήσεις, απαιτείται η δημιουργία λογαριασμού και σύνδεσης στο Futurium.

Πληροφορίες σχετικά με την Διαβούλευση μπορείτε να δείτε εδώ καθώς και αναλυτικά την Πρόσκληση στην ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Σημειώνεται, ότι η πλατφόρμα για τη Δημόσια Διαβούλευση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την 7η Ιανουαρίου 2022, που περατώνονται οι εργασίες.

31/12/2021 ΠΗΓΗ: Τμήμα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων


DOWNLOADS
wk14786_F-769125896.pdf

 

  • 
ΓΕΜΗ