Δράσεις & Προγράμματα   /   Προγράμματα ΕΒΕΑ


Ενημερωτικό Σεμινάριο ΕΒΕΑ: Βιολογικά Προϊόντα - Νέες απαιτήσεις επισήμανσης

Το Eμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕBEA), σε συνεργασία με το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (ΕΙΕ) στο πλαίσιο του Διεθνικού Έργου TECH.FOOD (http://www.techfoodproject.eu ), διοργανώνει σεμινάριο με τίτλο «Βιολογικά Προϊόντα: Νέες Απαιτήσεις επισήμανσης» με εισηγητή τον κ. Δημήτρη Σωτηρόπουλο.

 

Μετά το πέρας του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί ανοικτή συζήτηση και επιχειρηματικές συναντήσεις με επιχειρήσεις του κλάδου από την Ελλάδα και την Νοτιοανατολική Ευρώπη (Ιταλία, Αυστρία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Βουλγαρία κ.α.)  και αποτελεί μοναδική ευκαιρία δικτύωσης και ενημέρωσης των επιχειρήσεων σχετικά με ταΛειτουργικά Τρόφιμα, τις προοπτικές, το αναξιοποίητο δυναμικό και τις προκλήσεις του κλάδου.

 

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο κτίριο του ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7, 8ος όροφος, την 12η Ιανουαρίου 2011, στις 16.00 μμ.

 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως 7 Ιανουαρίου 2011επικοινωνώντας με τον κ. Βασίλη Σαλαπάτα(ΕΒΕΑ), τηλ. 210 3382201, vassilis@acci.gr ή με την κα Έφη Μπακογιάννη, (KiNNO Consultants LTD), τηλ. 210 6838950, mpakogianni@kinno.org .

 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο ενημερωτικό έντυπο (agenda) που επισυνάπτεται εδώ, καθώς και κατόπιν επικοινωνίας με τις ανωτέρω επαφές.

12/08/2016 ΠΗΓΗ: E.B.E.A.



 

  • 
ΓΕΜΗ