Οργάνωση ΕΒΕΑ   /   Διεύθυνση Εμπορίου & Βιομηχανίας   /   Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Εκδόσεων   /   Ανακοινώσεις Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων κι Εκδόσεων


ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ FORUM ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ. ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ – ΕΒΕΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ώρα 10:0

 

Το Γραφείο Διασύνδεσης της Παγκόσμιας Τράπεζας με τον Ελληνικό Ιδιωτικό Τομέα σε συνεργασία με το ΕΒΕΑ διοργανώνουν την Τετάρτη 2  Νοεμβρίου 2016 επιχειρηματικό Forum για διεθνείς διαγωνισμούς και χρηματοδότηση για επιχειρήσεις της περιοχής της Μαύρης Θάλασσας. Η επίσημη γλώσσα της εκδήλωσης θα είναι η Αγγλική.

Στο πρώτο μέρος θα γίνουν παρουσιάσεις για τις ευκαιρίες που προσφέρονται από τα προγράμματα και τα έργα που χρηματοδοτούν η Παγκόσμια Τράπεζα, η Παρευξείνια Τράπεζα και η EBRD.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με τους εκπροσώπους των τραπεζών αλλά και εκπροσώπους αλλοδαπών επιχειρήσεων από τις χώρες της περιοχής που μπορούν να οδηγήσουν σε συνέργιες.

Περισσότερες πληροφορίες, το πρόγραμμα της εκδήλωσης και το δελτίο συμμετοχής του forum βρίσκονται εδώ.

 

13/10/2016 ΠΗΓΗ: Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Εκδόσεων


DOWNLOADS
NOVEMBER2016BUSINESSFORUM_F380418357.pdf

 

  • 
ΓΕΜΗ