Οργάνωση ΕΒΕΑ   /   Διεύθυνση Διεθνών Εμπορικών Σχέσεων   /   Τμήμα Διεθνών Σχέσεων   /   Ανακοινώσεις Τμήματος Διεθνών Σχέσεων


Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα ''Επιχειρηματικές Ευκαιρίες στις χώρες της Λατινικής Αμερικής''

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συνεργασία με τον οργανισμό ELANBiz (ELANBiz.org) θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή,  16 Δεκεμβρίου και ώρα 10.30 π.μ. στο ΕΒΕΑ (5ος όροφος, Ακαδημίας 7) Ενημερωτική Εκδήλωση (BusinessSeminar), με θέμα “Επιχειρηματικές Ευκαιρίες στις χώρες της Λατινικής Αμερικής”.

Σκοπός του ανωτέρω Οργανισμού (ELANBiz.org) είναι η ενημέρωση των επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται για τις εξαγωγές και τις επενδύσεις στην λατινοαμερικάνικη αγορά, ειδικότερα στις εξής χώρες: Αργεντινή, Βραζιλία, Χιλή, Κολομβία, Κόστα Ρίκα, Μεξικό και Περού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν οι επιχειρηματικές ευκαιρίες των ελληνικών επιχειρήσεων στην λατινοαμερικανική αγορά, καθώς επίσης και η επιχειρηματική δεοντολογία των επιχειρήσεων στις χώρες αυτές.

Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες επιχειρήσεις θα έχουν την δυνατότητα να έχουν κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τον εκπρόσωπο του Οργανισμού.

Παρακαλείσθε, εφόσον ενδιαφέρεστε, όπως αποστείλετε συμπληρωμένο το Δελτίο Συμμετοχής στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7, Αθήνα έως  την Δευτέρα 12/12/2016 στο email:tretzeka@acci.gr Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ.:210 3382342, 210 3382466

16/12/2016 ΠΗΓΗ: Τμήμα Διεθνών Σχέσεων


DOWNLOADS
elanbiz_F1275053992.doc

 

  • 
ΓΕΜΗ