Υπηρεσίες ΕΒΕΑ   /   Εξωστρέφεια Επιχειρήσεων   /   Εμπορικές & Επιχειρηματικές Αποστολές


Διοργάνωση Επιχειρηματικής Αποστολής στο Ισραήλ (Τελ Αβίβ, 14 - 16 Φεβρουαρίου 2017)

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) και ο ΣΕΒ Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, με την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας  για την τόνωση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, διοργανώνουν επιχειρηματική αποστολή στο Τελ Aβίβ τουΙσραήλ, στις 14-16 Φεβρουαρίου 2017. Η Αποστολή υλοποιείται σε συνεργασία με το Επιμελητήριο του Τελ Aβίβ “Federation of Israeli Chambers of Commerce” και το Γραφείο Ο.Ε.Υ. της Πρεσβείας της Ελλάδος στο Τελ Aβίβ.

Οι κλάδοι που θα εκπροσωπηθούν είναι ο Κατασκευαστικός, τα Δομικά Υλικά και οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Το πρόγραμμα της επιχειρηματικής αποστολής περιλαμβάνει επιχειρηματικό Φόρουμ, στο οποίο θα παρουσιαστούν οι επενδυτικές και εμπορικές ευκαιρίες στο Ισραήλ, καθώς και διμερείς συναντήσεις (Β2Β) ανάμεσα σε ελληνικές και ισραηλινές επιχειρήσεις.

Το κόστος συμμετοχής στην αποστολή για κάθε επιχείρηση ανέρχεται σε €300 (περιλαμβάνει κόστος διοργάνωσης επιχειρηματικών συναντήσεων). Η δαπάνη της μετάβασης και της διαμονής θα επιβαρύνει τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις. Το επόμενο διάστημα θα κοινοποιηθούν οι προτεινόμενες πτήσεις και το ξενοδοχείο.

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για το ενδιαφέρον συμμετοχής της εταιρείας σας, μέχρι την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016,  συμπληρώνοντας το συνημμένο δελτίο και αποστέλλοντάς το στο email: vmakrigianni@sev.org.gr, υπόψη κας Μακρυγιάννη.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλ. 210 3382342-466  (Τμήμα Διεθνών Σχέσεων ΕΒΕΑ) και 211 5006 121 (Τομέας Αναπτυξιακών Πολιτικών και Εξωστρέφειας ΣΕΒ).

14/02/2017 ΠΗΓΗ: Τμήμα Διεθνών Σχέσεων


DOWNLOADS
Δελτίο Συμμετοχής

 

  • 
ΓΕΜΗ