Υπηρεσίες ΕΒΕΑ   /   Αίθουσα Συνεδριάσεων ΕΡΜΗΣ


Αίθουσα Συνεδριάσεων ΕΡΜΗΣ

Το ΕΒΕΑ ανταποκρινόμενο στις σύγχρονες απαιτήσεις του συνεδριάζειν προχώρησε σε πλήρη ανακαίνιση- εκσυγχρονισμό της αίθουσας ΕΡΜΗΣ του 6ου ορόφου.

  

Άποψη της αίθουσας
από την οπτική του ομιλητή

  

Πρόκειται για ένα χώρο 550 τ.μ. ικανό να προσελκύσει συναντήσεις διεθνούς εμβέλειας καθώς διαθέτει καμπίνες διερμηνείας και είναι εξοπλισμένος με οπτικοακουστική υποδομή τεχνολογίας αιχμής, με δυνατότητα ηχογράφησης ή/και βιντεοσκόπησης της εκδήλωσης.Εικονική περιήγηση στην Αίθουσα Ερμής
   
  Η κύρια αίθουσα αποτελείται από ενιαίο χώρο 252 καθισμάτων με άψογη οπτική και ακουστική επαφή, με πρόβλεψη για διαδραστική επικοινωνία και Προεδρείο με 8 θέσεις και 2 βήματα τοποθετημένα στις άκρες, ενώ συγκριτικό του πλεονέκτημα αποτελεί το υψηλής ευκρίνειας μηχάνημα προβολής και η σύγχρονη οθόνη.


 
Άποψη της αίθουσας από την είσοδο Άποψη της αίθουσας
από τον μπροστινό διάδρομο


Τέλος παρέχεται η δυνατότητα γραμμής ethernet (και όχι εξοπλισμός μετάδοσης) για Ζωντανή Μετάδοση (LiveStreaming) του γεγονότος μέσω internet, για να αυξήσετε κατακόρυφα τον αριθμό του ακροατηρίου σας.. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αίθουσα μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Εκδόσεων στα τηλέφωνα 210-3382258 και 210-3625342.

 
 
 
 
   

26/11/2019 ΠΗΓΗ: E.B.E.A. 

  • 
ΓΕΜΗ