Οργάνωση ΕΒΕΑ   /   Διεύθυνση Εμπορίου & Βιομηχανίας   /   Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Εκδόσεων   /   Πληροφορίες Τμήματος


Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Εκδόσεων

Προϊσταμένη: Μιχαλοπούλου Μαρία

Τηλ. 210.36.25.342, 210.33.82.247, 210.33.82.258, 210 33.82.415-6

e-mail: pr@acci.gr
 

1.      Στην αρμοδιότητα του Τμήματος αυτού υπάγονται (με βάση το Π.Δ.) :

  • Η επιμέλεια των εκδόσεων του Επιμελητηρίου, η αποστολή αυτών στα μέλη του και τους Οργανισμούς του εσωτερικού και εξωτερικού.

  • Η επιμέλεια για την οργάνωση των εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου, της υποδοχής και φιλοξενίας των ξένων Αποστολών και η διεκπεραίωση των διαδικασιών για τη μετάβαση αντιπροσωπειών του Επιμελητηρίου στο εξωτερικό.

  • Η επιμέλεια για την παραχώρηση της χρήσεως των αιθουσών συνεδριάσεων.

  • Η λειτουργία της Βιβλιοθήκης του Επιμελητηρίου και του εμπλουτισμού της.

2. Tο ΕΒΕΑ εκδίδει :

α.Το μηνιαίο περιοδικό "ΑΝΑΠΤΥΞΗ" το οποίο περιέχει χρήσιμες πληροφορίες, τις θέσεις και δραστηριότητες του ΕΒΕΑ  επί διάφορων θεμάτων, που ενδιαφέρουν τις επιχειρήσεις-μέλη του καθώς και ενδιαφέροντα άρθρα για την οικονομία.  Το «ΑΝΑΠΤΥΞΗ» αποστέλλεται, δωρεάν, σε όλες τις ταμειακά ενήμερες επιχειρήσεις - μέλη του ΕΒΕΑ και σε διάφορους Οργανισμούς (Υπουργεία, Τράπεζες, Πρεσβείες κλπ).

β. Το ημερήσιο ηλεκτρονικό e-Newsletter” για όσες επιχειρήσεις-μέλη διαθέτουν ηλεκτρονική διεύθυνση.

 

γ. Τον ετήσιο οικονομικό οδηγό «TRADE WITH GREECE» στην αγγλική, με σκοπό την προβολή της Ελλάδος και ειδικότερα την ενημέρωση των ξένων επενδυτών για τις ευκαιρίες που παρουσιάζει η χώρα μας.

 ε. Τον ετήσιο "ΟΔΗΓΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ" σε έντυπη και CD-Romδμορφή, στην ελληνική, αγγλική, γαλλική και γερμανική  γλώσσα, που περιλαμβάνει όλους του Έλληνες εξαγωγείς και μια σειρά από χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν στους Έλληνες εξαγωγείς και τα προϊόντα που ο καθένας εξάγει, προκειμένου να υποβοηθηθούν στο δύσκολο έργο τους.

ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ότι όλες οι παραπάνω εκδόσεις :
- Αποστέλλονται σε μια σειρά από υπηρεσίες και φορείς του εξωτερικού (πρεσβείες, προξενεία, επιμελητήρια κλπ) με σκοπό την Ελληνική επιχειρηματική παρουσίαση και την υποβοήθηση του έργου των επιχειρήσεων (προώθηση των εξαγωγών κλπ).

- υπάρχουν στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Εκδόσεων και μπορεί να τις προμηθεύεται όποιος επιθυμεί δωρεάν. 

 

20/09/2021 ΠΗΓΗ: E.B.E.A.



 

  • 
ΓΕΜΗ