Υπηρεσίες ΕΒΕΑ   /   Εξωστρέφεια Επιχειρήσεων   /   Εμπορικές & Επιχειρηματικές Αποστολές


Επιχειρηματική αποστολή στην Σλοβακία, 5.3.2018 από το ΣΕΒ και το ΥΠΕΞ.

Ο Τομέας Βιομηχανίας, Αναπτυξιακών Πολιτικών και Δικτύων, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών και την ελληνική Πρεσβεία στην Σλοβακία, διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στην Μπρατισλάβα, 5 - 7 Μαρτίου 2018.

 

Η αποστολή, θα απαρτίζεται από τους εξής κλάδους:

 

1.       Κατασκευές & Δομικά υλικά

2.       Φάρμακα & Καλλυντικά

3.       ΤΠΕ

4.       Ενέργεια & ΑΠΕ

5.       Τρόφιμα

6.       Διαχείριση Αποβλήτων

7.       Εξοπλισμός Αυτοκινητοβιομηχανίας

 

Το τελικό κόστος διοργάνωσης, καθώς και το πρόγραμμα της επίσκεψης θα διαμορφωθούν βάσει του αριθμού των συμμετεχόντων. Η δαπάνη της μετάβασης και της διαμονής θα επιβαρύνει τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις.

 

Επισυνάπτεται σύντομο ενημερωτικό σημείωμα για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Σλοβακία (εδώ<https://drive.google.com/open?id=1rw7W7IZWphqG739VURGRaI-Q3vZVHSEU>).

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για το αρχικό ενδιαφέρον συμμετοχής της εταιρείας σας έως την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017, συμπληρώνοντας τη σχετική δήλωση εδώ<https://drive.google.com/open?id=1p7iRRDtiLNRFHh6go-ieDJKNemodbKsr10IM9d_uz1w>, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα. Β. Μακρυγιάννη, Τομέας Βιομηχανίας, Αναπτυξιακών Πολιτικών και Δικτύων (Τ. 211 5006 121, Ε. ir@sev.org.gr<mailto:ir@sev.org.gr>).

05/03/2018 ΠΗΓΗ: Τμήμα Διεθνών Σχέσεων



 

  • 
ΓΕΜΗ