Υπηρεσίες ΕΒΕΑ   /   Εξωστρέφεια Επιχειρήσεων   /   Εμπορικές & Επιχειρηματικές Αποστολές


Επιχειρηματική αποστολή στην Διεθνής Έκθεση IFAT 2020 στο Μόναχο (3 - 5 Μαΐου 2020) από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο

Το ΕΒΕΑ σας ενημερώνει ότι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο πλαίσιο των δράσεων εξωστρέφειας και επιχειρηματικής δικτύωσης, διοργανώνει Eπιχειρηματική Aποστολή στη 52η Διεθνή Έκθεση Ύδατος, Αποχέτευσης, Ανακύκλωσης, Αποκομιδής Απορριμμάτων και Καθαριότητας πόλης IFAT 2020, στο Μόναχο στις 3 - 5 Μαΐου 2020.

Η IFAT, η οποία διεξάγεται κάθε δύο χρόνια στMόναχο, αποτελεί σημαντικό εκθεσιακό γεγονός καθώς συγκεντρώνει πολλές κορυφαίες και εξειδικευμένες επιχειρήσεις από διάφορες χώρες οι οποίες παρουσιάζουν νέες τεχνολογικές προτάσεις και καινοτόμες λύσεις, καθώς και τεχνογνωσία και καλές πρακτικές σχετικά με τη αξιοποίηση και διαχείριση υδάτινων πόρων, διαχείριση αποβλήτων, δημιουργία υποδομών.

Η θεματολογία, που παρουσιάζεται στην IFAT είναι ευρεία και αφορά: άντληση και επεξεργασία υδάτινων πόρων, επεξεργασία νερού και λυμάτων, διανομή νερού και συστήματα αποχέτευσης, προστασία ακτών και χειρισμός πλημμύρας, αποκομιδή απορριμμάτων και ανακύκλωση, παραγωγή ενέργειας από επεξεργασία απορριμμάτων, καθαρισμός δρόμων, αντιμετώπιση χειμερινών συνθηκών, αποκατάσταση/επεξεργασία εδάφους, καθαρισμός καυσαερίων, έλεγχος της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, ηχομόνωση και μείωση της ηχορύπανσης, τεχνολογία μέτρησης και ελέγχου, παροχή υπηρεσιών, επιστήμη, έρευνα, μεταφορά τεχνογνωσίας και γεωθερμία.

Η επισκεψιμότητα της Έκθεσης είναι μεγάλη και σύμφωνα με τα στοιχεία πολλές από τις επαφές οδηγούν στη δημιουργία νέων συνεργασιών, στην υλοποίηση νέων έργων όπως και σε συμπράξεις Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα.

 Στην Αποστολή καλούνται να μετάσχουν επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στους παραπάνω τομείς όσο και εκπρόσωποι τοπικών Φορέων, Περιφερειών και Δήμων, που θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις στον κλάδο σε διεθνές επίπεδο, να διερευνήσουν δυνατότητες αξιοποίησης και εφαρμογής νέων τεχνολογιών στην επιχείρηση ή στην περιοχή τους, πραγματοποιώντας στοχευμένες συναντήσεις Β2Β με βάση τις ανάγκες τους και στόχους τους, συζητώντας με δυνητικούς εταίρους και επιδιώκοντας νέες συμφωνίες και συνεργασίες. 

Οι επιχειρηματικές συναντήσεις θα οργανωθούν με βάση τις υποδείξεις και ανάγκες κάθε συμμετέχουσας εταιρίας/Φορέα, θα οριστικοποιηθούν και θα γνωστοποιηθούν πρίν την αναχώρηση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τη δήλωση συμμετοχής συμπληρωμένη με υπογραφή και σφραγίδα μέχρι 16/4/20 στο y.patsiavos@ahk.com.gr.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Γιάννης Πατσιαβός, Senior Manager, Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο , τηλ:210 6419026, 6945234747 και email: y.patsiavos@ahk.com.gr

 

06/03/2020 ΠΗΓΗ: Τμήμα Διεθνών Σχέσεων


DOWNLOADS
REGISTRATIONFORM_IFAT2020(1)_F-1147160064.docx

 

  • 
ΓΕΜΗ